Duquesne Val茅rie

Contactgegevens Duquesne Val茅rie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duquesne Val茅rie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duquesne Val茅rie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fran?ois Watterman 24; 7860; Lessines, België

Telefoon (phone): 068 34 01 08 (+32-068 34 01 08) 068 34 01 08 (+32-068 34 01 08)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duquesne Val茅rie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duquesne Val茅rie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duquesne Val茅rie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duquesne Val茅rie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duquesne Val茅rie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duquesne Val茅rie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duquesne Val茅rie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duquesne Val茅rie
Products information Duquesne Val茅rie

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Duquesne Val茅rie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duquesne Val茅rie
(Get full report from official database of BE for Duquesne Val茅rie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duquesne Val茅rie
Addition kinds of activities for Duquesne Val茅rie

2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
32750202. Isolerende gips, gips | Insulating plaster, gypsum
37310201. Bestrijdingsschepen, bouw en reparatie | Combat vessels, building and repairing
58120108. Italiaans restaurant | Italian restaurant
73891404. Flessenuitwisseling | Bottle exchange
80999905. Medische diensten organisatie | Medical services organization
86610129. Synagoge | Synagogue

Werken bij Duquesne Val茅rie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duquesne Val茅rie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duquesne Val茅rie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duquesne Val茅rie. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van Duquesne Val茅rie in sociale netwerken
Look for responds of Duquesne Val茅rie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duquesne Val茅rie. Laat een reactie achter voor Duquesne Val茅rie. Duquesne Val茅rie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duquesne Val茅rie. Leave a respond for Duquesne Val茅rie. Duquesne Val茅rie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duquesne Val茅rie op de google maps. Adres en contacten Duquesne Val茅rie
Location of Duquesne Val茅rie on the google maps. Address and contacts of Duquesne Val茅rie

Andere gerelateerde bedrijven als come Duquesne Val茅rie Duquesne Val茅rie: Esprit | 'T KADOHUIS | Bouchain N | I. CHRISTLEVEN | DANNY SCHOEFS

Other related companies as Duquesne Val茅rie: Esprit | 'T KADOHUIS | Bouchain N | I. CHRISTLEVEN | DANNY SCHOEFS

Duquesne Val茅rie is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duquesne Val茅rie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf Duquesne Val茅rie bevindt zich op het adres: Rue Fran?ois Watterman 24; 7860; Lessines. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Duquesne Val茅rie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duquesne Val茅rie is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duquesne Val茅rie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duquesne Val茅rie, openstaande posities, locatie van Duquesne Val茅rie op de kaart.

Duquesne Val茅rie is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duquesne Val茅rie, company assigned to the tax number BE03995422363. The company Duquesne Val茅rie is located at the address: Rue Fran?ois Watterman 24; 7860; Lessines. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Duquesne Val茅rie were not found.
The main activity of Duquesne Val茅rie is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Duquesne Val茅rie is not available. You also can look at reviews of Duquesne Val茅rie, open positions, location of Duquesne Val茅rie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duquesne Val茅rie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duquesne Val茅rie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duquesne Val茅rie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duquesne Val茅rie, employees, financial statistics.