Esprit

Contactgegevens Esprit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Esprit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Esprit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kattestraat 66; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 21 15 45 (+32-053 21 15 45) 053 21 15 45 (+32-053 21 15 45)

Fax (fax): +32 (81) 756-71-74 +32 (81) 756-71-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Esprit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Esprit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Esprit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Esprit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Esprit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Esprit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Esprit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Esprit
Products information Esprit

BTW identificatienummer (tax): BE07448150634
Ondernemingsnummer: 9713256835
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Esprit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boutiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Esprit
(Get full report from official database of BE for Esprit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Esprit
Addition kinds of activities for Esprit

836104. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care
27890201. Bronsende boeken, kaarten of papier | Bronzing books, cards, or paper
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine
50650103. Telefoonapparatuur | Telephone equipment
51549901. Veiling vee | Auctioning livestock
79991100. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services

Werken bij Esprit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Esprit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Esprit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Esprit. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • Volwaardige metser (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van Esprit in sociale netwerken
Look for responds of Esprit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Esprit. Laat een reactie achter voor Esprit. Esprit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Esprit. Leave a respond for Esprit. Esprit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Esprit op de google maps. Adres en contacten Esprit
Location of Esprit on the google maps. Address and contacts of Esprit

Andere gerelateerde bedrijven als come Esprit Esprit: FEESTZAAL OLYMPIA | RESTAURANT LE TOURNESOL | Centre d'Essais Horticole | ROCHER R. ET ROCHER J. | Spooren R

Other related companies as Esprit: FEESTZAAL OLYMPIA | RESTAURANT LE TOURNESOL | Centre d'Essais Horticole | ROCHER R. ET ROCHER J. | Spooren R

Esprit is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Esprit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07448150634. Het bedrijf Esprit bevindt zich op het adres: Kattestraat 66; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boutiques. Producten gemaakt in Esprit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Esprit is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Esprit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Esprit, openstaande posities, locatie van Esprit op de kaart.

Esprit is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Esprit, company assigned to the tax number BE07448150634. The company Esprit is located at the address: Kattestraat 66; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boutiques. Products created in Esprit were not found.
The main activity of Esprit is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Esprit is not available. You also can look at reviews of Esprit, open positions, location of Esprit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Esprit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Esprit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Esprit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Esprit, employees, financial statistics.