BACOB

Contactgegevens BACOB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BACOB: address, phone, fax, email, website, opening hours

BACOB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIEPLAAN 13; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89307341 (+32-89307341) 89307341 (+32-89307341)

Fax (fax): +32 (84) 886-23-50 +32 (84) 886-23-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BACOB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BACOB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BACOB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BACOB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BACOB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BACOB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BACOB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BACOB
Products information BACOB

BTW identificatienummer (tax): BE01243347167
Ondernemingsnummer: 7051544189
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BACOB
(Get full report from official database of BE for BACOB)

Aanvulling soorten activiteiten voor BACOB
Addition kinds of activities for BACOB

762999. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
20219902. Boterpoeder | Butter powder
22820207. Saran filamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Saran filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
38619901. Densitometers | Densitometers

Werken bij BACOB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BACOB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BACOB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BACOB. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een metaalbewerkend engineeringbedrijf gelegen te Genk, zijn wij op zoek naar ervaren halfautomaat lassers.

  • Tiglasser werven kabels & leidingen binnen/buitenland M/V (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt als TIG-lasser ingezet binnen onze afdeling kabels en leidingen voor het lassen van buiselementen zowel in het binnenland als buitenland.

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

  • Onderhoudsmechanicus (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van BACOB in sociale netwerken
Look for responds of BACOB in social networks

Lees alle opmerkingen voor BACOB. Laat een reactie achter voor BACOB. BACOB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BACOB. Leave a respond for BACOB. BACOB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BACOB op de google maps. Adres en contacten BACOB
Location of BACOB on the google maps. Address and contacts of BACOB

Andere gerelateerde bedrijven als come BACOB BACOB: Caeyers | BOULANGERIE T & C LEJEUNE | FNAC | MUS?E ABEILLES & DU MIEL | MILAN sprl Anc Ets DELHAYE

Other related companies as BACOB: Caeyers | BOULANGERIE T & C LEJEUNE | FNAC | MUS?E ABEILLES & DU MIEL | MILAN sprl Anc Ets DELHAYE

BACOB is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BACOB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01243347167. Het bedrijf BACOB bevindt zich op het adres: DIEPLAAN 13; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 707,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van BACOB is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BACOB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BACOB, openstaande posities, locatie van BACOB op de kaart.

BACOB is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BACOB, company assigned to the tax number BE01243347167. The company BACOB is located at the address: DIEPLAAN 13; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 707,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of BACOB is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BACOB is not available. You also can look at reviews of BACOB, open positions, location of BACOB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BACOB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BACOB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BACOB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BACOB, employees, financial statistics.