MILAN sprl Anc Ets DELHAYE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • MILAN sprl Anc Ets DELHAYE
Private companiesMiscellaneous Retail • MILAN sprl Anc Ets DELHAYE

Contactgegevens MILAN sprl Anc Ets DELHAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MILAN sprl Anc Ets DELHAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MILAN sprl Anc Ets DELHAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue derrière les Jardins 41; 4610; Beyne-Heusay (Queue-du-Bois), België

Telefoon (phone): 04 377 17 21 (+32-04 377 17 21) 04 377 17 21 (+32-04 377 17 21)

Fax (fax): +32 (16) 386-72-82 +32 (16) 386-72-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MILAN sprl Anc Ets DELHAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MILAN sprl Anc Ets DELHAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MILAN sprl Anc Ets DELHAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MILAN sprl Anc Ets DELHAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MILAN sprl Anc Ets DELHAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MILAN sprl Anc Ets DELHAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MILAN sprl Anc Ets DELHAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MILAN sprl Anc Ets DELHAYE
Products information MILAN sprl Anc Ets DELHAYE

BTW identificatienummer (tax): BE01061248779
Ondernemingsnummer: 4620544433
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Heating (Central) - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MILAN sprl Anc Ets DELHAYE
(Get full report from official database of BE for MILAN sprl Anc Ets DELHAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MILAN sprl Anc Ets DELHAYE
Addition kinds of activities for MILAN sprl Anc Ets DELHAYE

8651. Politieke organisaties | Political organizations
832200. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
01399904. Munt boerderij | Mint farm
27820501. chequeboekjes | Checkbooks
32920200. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
57190401. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds

Werken bij MILAN sprl Anc Ets DELHAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MILAN sprl Anc Ets DELHAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MILAN sprl Anc Ets DELHAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MILAN sprl Anc Ets DELHAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van MILAN sprl Anc Ets DELHAYE in sociale netwerken
Look for responds of MILAN sprl Anc Ets DELHAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MILAN sprl Anc Ets DELHAYE. Laat een reactie achter voor MILAN sprl Anc Ets DELHAYE. MILAN sprl Anc Ets DELHAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MILAN sprl Anc Ets DELHAYE. Leave a respond for MILAN sprl Anc Ets DELHAYE. MILAN sprl Anc Ets DELHAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MILAN sprl Anc Ets DELHAYE op de google maps. Adres en contacten MILAN sprl Anc Ets DELHAYE
Location of MILAN sprl Anc Ets DELHAYE on the google maps. Address and contacts of MILAN sprl Anc Ets DELHAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come MILAN sprl Anc Ets DELHAYE MILAN sprl Anc Ets DELHAYE: Bellor | EUREST | GENESIS & REVELATION | ARIANE VAN NIEUWENHUYSE | Bosch J

Other related companies as MILAN sprl Anc Ets DELHAYE: Bellor | EUREST | GENESIS & REVELATION | ARIANE VAN NIEUWENHUYSE | Bosch J

MILAN sprl Anc Ets DELHAYE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MILAN sprl Anc Ets DELHAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01061248779. Het bedrijf MILAN sprl Anc Ets DELHAYE bevindt zich op het adres: Rue derrière les Jardins 41; 4610; Beyne-Heusay (Queue-du-Bois). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van MILAN sprl Anc Ets DELHAYE is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MILAN sprl Anc Ets DELHAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MILAN sprl Anc Ets DELHAYE, openstaande posities, locatie van MILAN sprl Anc Ets DELHAYE op de kaart.

MILAN sprl Anc Ets DELHAYE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MILAN sprl Anc Ets DELHAYE, company assigned to the tax number BE01061248779. The company MILAN sprl Anc Ets DELHAYE is located at the address: Rue derrière les Jardins 41; 4610; Beyne-Heusay (Queue-du-Bois). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair.
The main activity of MILAN sprl Anc Ets DELHAYE is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MILAN sprl Anc Ets DELHAYE is not available. You also can look at reviews of MILAN sprl Anc Ets DELHAYE, open positions, location of MILAN sprl Anc Ets DELHAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MILAN sprl Anc Ets DELHAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MILAN sprl Anc Ets DELHAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MILAN sprl Anc Ets DELHAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MILAN sprl Anc Ets DELHAYE, employees, financial statistics.