MAURICE BARETTE & FILS

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • MAURICE BARETTE & FILS
Private companiesMiscellaneous Retail • MAURICE BARETTE & FILS

Contactgegevens MAURICE BARETTE & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAURICE BARETTE & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAURICE BARETTE & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU GRAND-CORTIL 14; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71888091 (+32-71888091) 71888091 (+32-71888091)

Fax (fax): +32 (50) 844-62-73 +32 (50) 844-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAURICE BARETTE & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAURICE BARETTE & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAURICE BARETTE & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAURICE BARETTE & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAURICE BARETTE & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAURICE BARETTE & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAURICE BARETTE & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAURICE BARETTE & FILS
Products information MAURICE BARETTE & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE02639709472
Ondernemingsnummer: 3240386962
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MAURICE BARETTE & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAURICE BARETTE & FILS
(Get full report from official database of BE for MAURICE BARETTE & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAURICE BARETTE & FILS
Addition kinds of activities for MAURICE BARETTE & FILS

26720103. Vliegpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Fly paper: made from purchased materials
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
32720322. Grafstenen, prefab terrazzo of beton | Tombstones, precast terrazzo or concrete
41199905. Bezienswaardigheden bus | Sightseeing bus
51990701. Aanstekers, sigaret en sigaar | Lighters, cigarette and cigar
80999905. Medische diensten organisatie | Medical services organization

Werken bij MAURICE BARETTE & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAURICE BARETTE & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAURICE BARETTE & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAURICE BARETTE & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

 • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

 • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

 • Huiswerkbegeleider (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

  Type: Flexijob

  Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van MAURICE BARETTE & FILS in sociale netwerken
Look for responds of MAURICE BARETTE & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAURICE BARETTE & FILS. Laat een reactie achter voor MAURICE BARETTE & FILS. MAURICE BARETTE & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAURICE BARETTE & FILS. Leave a respond for MAURICE BARETTE & FILS. MAURICE BARETTE & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAURICE BARETTE & FILS op de google maps. Adres en contacten MAURICE BARETTE & FILS
Location of MAURICE BARETTE & FILS on the google maps. Address and contacts of MAURICE BARETTE & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAURICE BARETTE & FILS MAURICE BARETTE & FILS: Chic Bronzarium | Europtica | DANIEL VANRAES | Wijnants-Fotohuis | Alter Mobilis

Other related companies as MAURICE BARETTE & FILS: Chic Bronzarium | Europtica | DANIEL VANRAES | Wijnants-Fotohuis | Alter Mobilis

MAURICE BARETTE & FILS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAURICE BARETTE & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639709472. Het bedrijf MAURICE BARETTE & FILS bevindt zich op het adres: RUE DU GRAND-CORTIL 14; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MAURICE BARETTE & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAURICE BARETTE & FILS is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAURICE BARETTE & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAURICE BARETTE & FILS, openstaande posities, locatie van MAURICE BARETTE & FILS op de kaart.

MAURICE BARETTE & FILS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAURICE BARETTE & FILS, company assigned to the tax number BE02639709472. The company MAURICE BARETTE & FILS is located at the address: RUE DU GRAND-CORTIL 14; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MAURICE BARETTE & FILS were not found.
The main activity of MAURICE BARETTE & FILS is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAURICE BARETTE & FILS is not available. You also can look at reviews of MAURICE BARETTE & FILS, open positions, location of MAURICE BARETTE & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAURICE BARETTE & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAURICE BARETTE & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAURICE BARETTE & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAURICE BARETTE & FILS, employees, financial statistics.