DANIEL VANRAES

Contactgegevens DANIEL VANRAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANIEL VANRAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANIEL VANRAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DADIZELESTRAAT 5; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56514539 (+32-56514539) 56514539 (+32-56514539)

Fax (fax): +32 (61) 992-28-27 +32 (61) 992-28-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANIEL VANRAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANIEL VANRAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANIEL VANRAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANIEL VANRAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANIEL VANRAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANIEL VANRAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANIEL VANRAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANIEL VANRAES
Products information DANIEL VANRAES

BTW identificatienummer (tax): BE06147369384
Ondernemingsnummer: 4334350585
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DANIEL VANRAES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Eleveurs de volaille

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANIEL VANRAES
(Get full report from official database of BE for DANIEL VANRAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANIEL VANRAES
Addition kinds of activities for DANIEL VANRAES

349199. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
20150301. Egg albumen | Egg albumen
23690405. Ski- en sneeuwpakken: meisjes en kinderen | Ski and snow suits: girls' and children's
35410000. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
50210108. Restaurant meubilair, nec | Restaurant furniture, nec

Werken bij DANIEL VANRAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANIEL VANRAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANIEL VANRAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANIEL VANRAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kapellen zijn we op zoek naar een ERVAREN LOODGIETER.  Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in badkamerrenovaties.  Je zal douches en sanitaire elementen installeren, verwarming aansluiten, ... 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • PLAATSERS (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GUNCO

    Type: Vaste Job

    KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

Zoek naar antwoorden van DANIEL VANRAES in sociale netwerken
Look for responds of DANIEL VANRAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANIEL VANRAES. Laat een reactie achter voor DANIEL VANRAES. DANIEL VANRAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANIEL VANRAES. Leave a respond for DANIEL VANRAES. DANIEL VANRAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANIEL VANRAES op de google maps. Adres en contacten DANIEL VANRAES
Location of DANIEL VANRAES on the google maps. Address and contacts of DANIEL VANRAES

Andere gerelateerde bedrijven als come DANIEL VANRAES DANIEL VANRAES: Wallays E | AERNOUTS | VERMEULEN EN CIE | Hendrickx A | ALGEMENE TUINWERKEN GEERTS

Other related companies as DANIEL VANRAES: Wallays E | AERNOUTS | VERMEULEN EN CIE | Hendrickx A | ALGEMENE TUINWERKEN GEERTS

DANIEL VANRAES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANIEL VANRAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06147369384. Het bedrijf DANIEL VANRAES bevindt zich op het adres: DADIZELESTRAAT 5; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de volaille. Producten gemaakt in DANIEL VANRAES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANIEL VANRAES is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANIEL VANRAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANIEL VANRAES, openstaande posities, locatie van DANIEL VANRAES op de kaart.

DANIEL VANRAES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANIEL VANRAES, company assigned to the tax number BE06147369384. The company DANIEL VANRAES is located at the address: DADIZELESTRAAT 5; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de volaille. Products created in DANIEL VANRAES were not found.
The main activity of DANIEL VANRAES is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DANIEL VANRAES is not available. You also can look at reviews of DANIEL VANRAES, open positions, location of DANIEL VANRAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANIEL VANRAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANIEL VANRAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANIEL VANRAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANIEL VANRAES, employees, financial statistics.