MARCEL BEETS

Contactgegevens MARCEL BEETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL BEETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL BEETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELLEDREEF 10; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13315094 (+32-13315094) 13315094 (+32-13315094)

Fax (fax): +32 (53) 704-82-47 +32 (53) 704-82-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL BEETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL BEETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL BEETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL BEETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL BEETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL BEETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL BEETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL BEETS
Products information MARCEL BEETS

BTW identificatienummer (tax): BE09017272949
Ondernemingsnummer: 3593048095
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 353,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MARCEL BEETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL BEETS
(Get full report from official database of BE for MARCEL BEETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL BEETS
Addition kinds of activities for MARCEL BEETS

228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
26211005. Tube voorraad | Tube stock
30890321. Vensterscreening, kunststof | Window screening, plastics
36359900. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
39440403. Geweren, speelgoed: behalve lucht | Rifles, toy: except air
50830402. Milking machines en apparatuur | Milking machinery and equipment
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic

Werken bij MARCEL BEETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL BEETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL BEETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL BEETS. Looking for open vacancies in other companies

 • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

 • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

 • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

 • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

 • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

 • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

 • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

 • Jobcoach (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

  Type: Flexijob

  Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van MARCEL BEETS in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL BEETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL BEETS. Laat een reactie achter voor MARCEL BEETS. MARCEL BEETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL BEETS. Leave a respond for MARCEL BEETS. MARCEL BEETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL BEETS op de google maps. Adres en contacten MARCEL BEETS
Location of MARCEL BEETS on the google maps. Address and contacts of MARCEL BEETS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL BEETS MARCEL BEETS: FA. DOBBELAERE | PAUL GOOSSENS | WHITE NIGHT | Clave SPRL | LUC VAN LAERE

Other related companies as MARCEL BEETS: FA. DOBBELAERE | PAUL GOOSSENS | WHITE NIGHT | Clave SPRL | LUC VAN LAERE

MARCEL BEETS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL BEETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09017272949. Het bedrijf MARCEL BEETS bevindt zich op het adres: BELLEDREEF 10; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 353,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARCEL BEETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL BEETS is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL BEETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL BEETS, openstaande posities, locatie van MARCEL BEETS op de kaart.

MARCEL BEETS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL BEETS, company assigned to the tax number BE09017272949. The company MARCEL BEETS is located at the address: BELLEDREEF 10; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 353,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARCEL BEETS were not found.
The main activity of MARCEL BEETS is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL BEETS is not available. You also can look at reviews of MARCEL BEETS, open positions, location of MARCEL BEETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL BEETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL BEETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL BEETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL BEETS, employees, financial statistics.