WHITE NIGHT

Contactgegevens WHITE NIGHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WHITE NIGHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

WHITE NIGHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE TERVUEREN 189; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI, België

Telefoon (phone): 27339337 (+32-27339337) 27339337 (+32-27339337)

Fax (fax): +32 (67) 820-37-80 +32 (67) 820-37-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WHITE NIGHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WHITE NIGHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WHITE NIGHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WHITE NIGHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WHITE NIGHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WHITE NIGHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WHITE NIGHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WHITE NIGHT
Products information WHITE NIGHT

BTW identificatienummer (tax): BE09765441894
Ondernemingsnummer: 8001861572
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Night Shop.. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Epiceries. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WHITE NIGHT
(Get full report from official database of BE for WHITE NIGHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor WHITE NIGHT
Addition kinds of activities for WHITE NIGHT

287900. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
353202. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
08310104. Gom verzamelen | Gum gathering
20150103. Kip, verwerkt: gekookt | Chicken, processed: cooked
20850202. Cordials, alcoholisch | Cordials, alcoholic
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
30690300. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing

Werken bij WHITE NIGHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WHITE NIGHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WHITE NIGHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WHITE NIGHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

Zoek naar antwoorden van WHITE NIGHT in sociale netwerken
Look for responds of WHITE NIGHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor WHITE NIGHT. Laat een reactie achter voor WHITE NIGHT. WHITE NIGHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WHITE NIGHT. Leave a respond for WHITE NIGHT. WHITE NIGHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WHITE NIGHT op de google maps. Adres en contacten WHITE NIGHT
Location of WHITE NIGHT on the google maps. Address and contacts of WHITE NIGHT

Andere gerelateerde bedrijven als come WHITE NIGHT WHITE NIGHT: FLMANIAK SA | Heremans L | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | WILLEM VAN DE MOORTEL | GEORGES DELOOF

Other related companies as WHITE NIGHT: FLMANIAK SA | Heremans L | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | WILLEM VAN DE MOORTEL | GEORGES DELOOF

WHITE NIGHT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WHITE NIGHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09765441894. Het bedrijf WHITE NIGHT bevindt zich op het adres: AVENUE DE TERVUEREN 189; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Journaux. Lijst met producten zijn Services: Night Shop.. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van WHITE NIGHT is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WHITE NIGHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WHITE NIGHT, openstaande posities, locatie van WHITE NIGHT op de kaart.

WHITE NIGHT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is WHITE NIGHT, company assigned to the tax number BE09765441894. The company WHITE NIGHT is located at the address: AVENUE DE TERVUEREN 189; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Journaux. List of products are Services: Night Shop.. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of WHITE NIGHT is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WHITE NIGHT is not available. You also can look at reviews of WHITE NIGHT, open positions, location of WHITE NIGHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WHITE NIGHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WHITE NIGHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WHITE NIGHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WHITE NIGHT, employees, financial statistics.