MARC MARIJSSE

Contactgegevens MARC MARIJSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC MARIJSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC MARIJSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 71; 6440; FROIDCHAPELLE, België

Telefoon (phone): 60411058 (+32-60411058) 60411058 (+32-60411058)

Fax (fax): +32 (71) 137-91-91 +32 (71) 137-91-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC MARIJSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC MARIJSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC MARIJSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC MARIJSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC MARIJSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC MARIJSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC MARIJSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC MARIJSSE
Products information MARC MARIJSSE

BTW identificatienummer (tax): BE05155578613
Ondernemingsnummer: 7030670166
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in MARC MARIJSSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC MARIJSSE
(Get full report from official database of BE for MARC MARIJSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC MARIJSSE
Addition kinds of activities for MARC MARIJSSE

3644. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
369901. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
24990906. Rollpennen, hout | Rolling pins, wood
24999909. Korenmaatregelen, hout | Grain measures, wood
49229900. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
51990306. Tropische vis | Tropical fish
72160000. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
86610130. tempels | Temples

Werken bij MARC MARIJSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC MARIJSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC MARIJSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC MARIJSSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Elektromechanieker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

 • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Werkvoorbereider (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

 • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

 • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

 • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ACT NOW!

  Type: Zelfstandige activiteit

  wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

 • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: JOCHRI

  Type: Flexijob

  In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van MARC MARIJSSE in sociale netwerken
Look for responds of MARC MARIJSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC MARIJSSE. Laat een reactie achter voor MARC MARIJSSE. MARC MARIJSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC MARIJSSE. Leave a respond for MARC MARIJSSE. MARC MARIJSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC MARIJSSE op de google maps. Adres en contacten MARC MARIJSSE
Location of MARC MARIJSSE on the google maps. Address and contacts of MARC MARIJSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC MARIJSSE MARC MARIJSSE: DEXIA | Dungnet | AUTO CENTRUM | RICO TOOLS NV | POLYCLINIQUE NIVELLES ESPLANADE

Other related companies as MARC MARIJSSE: DEXIA | Dungnet | AUTO CENTRUM | RICO TOOLS NV | POLYCLINIQUE NIVELLES ESPLANADE

MARC MARIJSSE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC MARIJSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05155578613. Het bedrijf MARC MARIJSSE bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 71; 6440; FROIDCHAPELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARC MARIJSSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC MARIJSSE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC MARIJSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC MARIJSSE, openstaande posities, locatie van MARC MARIJSSE op de kaart.

MARC MARIJSSE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC MARIJSSE, company assigned to the tax number BE05155578613. The company MARC MARIJSSE is located at the address: RUE DE LA STATION 71; 6440; FROIDCHAPELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 793,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARC MARIJSSE were not found.
The main activity of MARC MARIJSSE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC MARIJSSE is not available. You also can look at reviews of MARC MARIJSSE, open positions, location of MARC MARIJSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC MARIJSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC MARIJSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC MARIJSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC MARIJSSE, employees, financial statistics.