RICO TOOLS NV

Contactgegevens RICO TOOLS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RICO TOOLS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RICO TOOLS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grensstr 11 2270 Herenthout, België

Telefoon (phone): 32.14 21 18 68 32.14 21 18 68

Fax (fax): 32.14 21 26 84 32.14 21 26 84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RICO TOOLS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RICO TOOLS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RICO TOOLS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RICO TOOLS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RICO TOOLS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RICO TOOLS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RICO TOOLS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RICO TOOLS NV
Products information RICO TOOLS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02075012207
Ondernemingsnummer: 3018463134
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Gold and silversmith's machinery and equipment

Product categorie (product category): Jewellery; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RICO TOOLS NV
(Get full report from official database of BE for RICO TOOLS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RICO TOOLS NV
Addition kinds of activities for RICO TOOLS NV

22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
34419900. Vervaardigd constructiemetaal, nec | Fabricated structural metal, nec
34430701. baffles | Baffles
76990604. Nautische en navigatie instrument reparatie | Nautical and navigational instrument repair
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
86610103. Baptisten kerk | Baptist church

Werken bij RICO TOOLS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RICO TOOLS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RICO TOOLS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RICO TOOLS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Bordenbouwer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot?vrijdag van 8u?tot?16u.

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van RICO TOOLS NV in sociale netwerken
Look for responds of RICO TOOLS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RICO TOOLS NV. Laat een reactie achter voor RICO TOOLS NV. RICO TOOLS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RICO TOOLS NV. Leave a respond for RICO TOOLS NV. RICO TOOLS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RICO TOOLS NV op de google maps. Adres en contacten RICO TOOLS NV
Location of RICO TOOLS NV on the google maps. Address and contacts of RICO TOOLS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RICO TOOLS NV RICO TOOLS NV: FA. JANSSENS | PSINet Belgium | BERNARD SIX | MARC DE BOCK | CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM

Other related companies as RICO TOOLS NV: FA. JANSSENS | PSINet Belgium | BERNARD SIX | MARC DE BOCK | CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM

RICO TOOLS NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RICO TOOLS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02075012207. Het bedrijf RICO TOOLS NV bevindt zich op het adres: Grensstr 11 2270 Herenthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jewellery; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Gold and silversmith's machinery and equipment.
De hoofdactiviteit van RICO TOOLS NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RICO TOOLS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RICO TOOLS NV, openstaande posities, locatie van RICO TOOLS NV op de kaart.

RICO TOOLS NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RICO TOOLS NV, company assigned to the tax number BE02075012207. The company RICO TOOLS NV is located at the address: Grensstr 11 2270 Herenthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jewellery; Mechanical Engineering - machines. List of products are Gold and silversmith's machinery and equipment.
The main activity of RICO TOOLS NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RICO TOOLS NV is not available. You also can look at reviews of RICO TOOLS NV, open positions, location of RICO TOOLS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RICO TOOLS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RICO TOOLS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RICO TOOLS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RICO TOOLS NV, employees, financial statistics.