CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM

Contactgegevens CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES ERABLES 75; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69223946 (+32-69223946) 69223946 (+32-69223946)

Fax (fax): +32 (69) 888-65-44 +32 (69) 888-65-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM
Products information CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM

BTW identificatienummer (tax): BE08932952880
Ondernemingsnummer: 7381408691
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motoren, transformatoren and generatoren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM
(Get full report from official database of BE for CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM
Addition kinds of activities for CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM

3678. Elektronische connectoren | Electronic connectors
23390102. Dickeys: vrouwen, misses 'en juniors' | Dickeys: women's, misses' and juniors'
33640200. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
51499909. Apparatuur en benodigdheden van wijnmakers | Wine makers' equipment and supplies
52610300. Kleuterscholen | Retail nurseries

Werken bij CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM in sociale netwerken
Look for responds of CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM. Laat een reactie achter voor CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM. CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM. Leave a respond for CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM. CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM op de google maps. Adres en contacten CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM
Location of CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM on the google maps. Address and contacts of CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM: BMTECH SA | OPENBARE BIBLIOTHEEK | PAGE INDUSTRIE | De Keyzer A Etn BVBA | T.T. Eau SA

Other related companies as CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM: BMTECH SA | OPENBARE BIBLIOTHEEK | PAGE INDUSTRIE | De Keyzer A Etn BVBA | T.T. Eau SA

CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932952880. Het bedrijf CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM bevindt zich op het adres: AVENUE DES ERABLES 75; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 545,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Producten gemaakt in CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM, openstaande posities, locatie van CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM op de kaart.

CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM, company assigned to the tax number BE08932952880. The company CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM is located at the address: AVENUE DES ERABLES 75; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 545,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Products created in CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM were not found.
The main activity of CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM is not available. You also can look at reviews of CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM, open positions, location of CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSTRUCTIONS ELECTRIQUES TORNACUM, employees, financial statistics.