MARC LATOUR

Contactgegevens MARC LATOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC LATOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC LATOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OCTAVE-LOTIN 7; 1450; CHASTRE, België

Telefoon (phone): 81611099 (+32-81611099) 81611099 (+32-81611099)

Fax (fax): +32 (11) 924-47-50 +32 (11) 924-47-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC LATOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC LATOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC LATOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC LATOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC LATOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC LATOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC LATOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC LATOUR
Products information MARC LATOUR

BTW identificatienummer (tax): BE08795074462
Ondernemingsnummer: 5690063476
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MARC LATOUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC LATOUR
(Get full report from official database of BE for MARC LATOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC LATOUR
Addition kinds of activities for MARC LATOUR

3995. Begraafbakken | Burial caskets
305203. Rubber belting | Rubber belting
733400. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
10310205. Zinkiet mijnbouw | Zincite mining
25420211. Stands, merchandise display: behalve hout | Stands, merchandise display: except wood
29990102. Coke, gecalcineerde aardolie: gemaakt van aangekochte materialen | Coke, calcined petroleum: made from purchased materials
36430102. Bel lichtcontactdozen, radio | Dial light sockets, radio

Werken bij MARC LATOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC LATOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC LATOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC LATOUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

 • Ploegbaas Metser (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

 • Chauffeur C/CE (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

 • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

 • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: ALEXAMER

  Type: Studentenjob

  Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

 • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

 • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

  Type: Vaste Job

  Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van MARC LATOUR in sociale netwerken
Look for responds of MARC LATOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC LATOUR. Laat een reactie achter voor MARC LATOUR. MARC LATOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC LATOUR. Leave a respond for MARC LATOUR. MARC LATOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC LATOUR op de google maps. Adres en contacten MARC LATOUR
Location of MARC LATOUR on the google maps. Address and contacts of MARC LATOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC LATOUR MARC LATOUR: MERCATOR BANK | MARCELLA LAVEREN | Collette SPRL | V.C. RIJKEVOC | BAUDOUX

Other related companies as MARC LATOUR: MERCATOR BANK | MARCELLA LAVEREN | Collette SPRL | V.C. RIJKEVOC | BAUDOUX

MARC LATOUR is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC LATOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795074462. Het bedrijf MARC LATOUR bevindt zich op het adres: RUE OCTAVE-LOTIN 7; 1450; CHASTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARC LATOUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC LATOUR is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC LATOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC LATOUR, openstaande posities, locatie van MARC LATOUR op de kaart.

MARC LATOUR is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC LATOUR, company assigned to the tax number BE08795074462. The company MARC LATOUR is located at the address: RUE OCTAVE-LOTIN 7; 1450; CHASTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARC LATOUR were not found.
The main activity of MARC LATOUR is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC LATOUR is not available. You also can look at reviews of MARC LATOUR, open positions, location of MARC LATOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC LATOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC LATOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC LATOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC LATOUR, employees, financial statistics.