MARCELLA LAVEREN

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • MARCELLA LAVEREN
Private companiesTobacco Products • MARCELLA LAVEREN

Contactgegevens MARCELLA LAVEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCELLA LAVEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCELLA LAVEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEUVELSTRAAT 2; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 13522368 (+32-13522368) 13522368 (+32-13522368)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCELLA LAVEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCELLA LAVEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCELLA LAVEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCELLA LAVEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCELLA LAVEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCELLA LAVEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCELLA LAVEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCELLA LAVEREN
Products information MARCELLA LAVEREN

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MARCELLA LAVEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCELLA LAVEREN
(Get full report from official database of BE for MARCELLA LAVEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCELLA LAVEREN
Addition kinds of activities for MARCELLA LAVEREN

4513. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
14420100. Zandwinning | Sand mining
20610202. Rietensiroop, gemaakt van suikerriet | Cane syrup, made from sugar cane
32720609. Drukpijp, gewapend beton | Pressure pipe, reinforced concrete
38299911. Photopitometers | Photopitometers

Werken bij MARCELLA LAVEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCELLA LAVEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCELLA LAVEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCELLA LAVEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Ploegbaas dakwerken (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dakdichtingswerken. Wegens hun aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar een ploegbaas/voorman dakwerken (M/V). Taakomschrijving: Je voert de nodige dakwerkzaamheden uit Je stuurt jouw collega's aan Je rapporteert aan de werfleider

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van MARCELLA LAVEREN in sociale netwerken
Look for responds of MARCELLA LAVEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCELLA LAVEREN. Laat een reactie achter voor MARCELLA LAVEREN. MARCELLA LAVEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCELLA LAVEREN. Leave a respond for MARCELLA LAVEREN. MARCELLA LAVEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCELLA LAVEREN op de google maps. Adres en contacten MARCELLA LAVEREN
Location of MARCELLA LAVEREN on the google maps. Address and contacts of MARCELLA LAVEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCELLA LAVEREN MARCELLA LAVEREN: Buyens H | Deroover | Timmermans Benedikte | VANEFLON NV | FEDERALE POLITIE

Other related companies as MARCELLA LAVEREN: Buyens H | Deroover | Timmermans Benedikte | VANEFLON NV | FEDERALE POLITIE

MARCELLA LAVEREN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCELLA LAVEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf MARCELLA LAVEREN bevindt zich op het adres: HEUVELSTRAAT 2; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in MARCELLA LAVEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCELLA LAVEREN is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCELLA LAVEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCELLA LAVEREN, openstaande posities, locatie van MARCELLA LAVEREN op de kaart.

MARCELLA LAVEREN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCELLA LAVEREN, company assigned to the tax number BE09372131347. The company MARCELLA LAVEREN is located at the address: HEUVELSTRAAT 2; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in MARCELLA LAVEREN were not found.
The main activity of MARCELLA LAVEREN is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCELLA LAVEREN is not available. You also can look at reviews of MARCELLA LAVEREN, open positions, location of MARCELLA LAVEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCELLA LAVEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCELLA LAVEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCELLA LAVEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCELLA LAVEREN, employees, financial statistics.