LEMENU TRANSOIL

Contactgegevens LEMENU TRANSOIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEMENU TRANSOIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEMENU TRANSOIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEENSEWEG 124; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57200371 (+32-57200371) 57200371 (+32-57200371)

Fax (fax): +32 (53) 655-10-51 +32 (53) 655-10-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEMENU TRANSOIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEMENU TRANSOIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEMENU TRANSOIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEMENU TRANSOIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEMENU TRANSOIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEMENU TRANSOIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEMENU TRANSOIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEMENU TRANSOIL
Products information LEMENU TRANSOIL

BTW identificatienummer (tax): BE04234924316
Ondernemingsnummer: 3482086181
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LEMENU TRANSOIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEMENU TRANSOIL
(Get full report from official database of BE for LEMENU TRANSOIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEMENU TRANSOIL
Addition kinds of activities for LEMENU TRANSOIL

376900. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
951100. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
36940200. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
36990201. Electron beam metalen snij-, vorm- of lasmachines | Electron beam metal cutting, forming or welding machines
36990303. Onderwijsmachines en hulpmiddelen, elektronisch | Teaching machines and aids, electronic
73890104. Lesbureau | Lecture bureau
82310402. Documentatiecentrum | Documentation center
87310302. Milieuonderzoek | Environmental research

Werken bij LEMENU TRANSOIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEMENU TRANSOIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEMENU TRANSOIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEMENU TRANSOIL. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: OCMW MENEN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

 • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

 • Sorteerder (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

 • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

 • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

 • Technisch administratief bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

 • Ploegbaas montage (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

 • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

 • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • DAKWERKER. (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van LEMENU TRANSOIL in sociale netwerken
Look for responds of LEMENU TRANSOIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEMENU TRANSOIL. Laat een reactie achter voor LEMENU TRANSOIL. LEMENU TRANSOIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEMENU TRANSOIL. Leave a respond for LEMENU TRANSOIL. LEMENU TRANSOIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEMENU TRANSOIL op de google maps. Adres en contacten LEMENU TRANSOIL
Location of LEMENU TRANSOIL on the google maps. Address and contacts of LEMENU TRANSOIL

Andere gerelateerde bedrijven als come LEMENU TRANSOIL LEMENU TRANSOIL: RAYMOND SERTIJN | BOUCHERIE JOSSE & FILS | Demoulin S | JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK | U.P.

Other related companies as LEMENU TRANSOIL: RAYMOND SERTIJN | BOUCHERIE JOSSE & FILS | Demoulin S | JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK | U.P.

LEMENU TRANSOIL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEMENU TRANSOIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234924316. Het bedrijf LEMENU TRANSOIL bevindt zich op het adres: MEENSEWEG 124; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LEMENU TRANSOIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEMENU TRANSOIL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEMENU TRANSOIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEMENU TRANSOIL, openstaande posities, locatie van LEMENU TRANSOIL op de kaart.

LEMENU TRANSOIL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEMENU TRANSOIL, company assigned to the tax number BE04234924316. The company LEMENU TRANSOIL is located at the address: MEENSEWEG 124; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LEMENU TRANSOIL were not found.
The main activity of LEMENU TRANSOIL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEMENU TRANSOIL is not available. You also can look at reviews of LEMENU TRANSOIL, open positions, location of LEMENU TRANSOIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEMENU TRANSOIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEMENU TRANSOIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEMENU TRANSOIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEMENU TRANSOIL, employees, financial statistics.