JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK

Contactgegevens JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE MOLENSTRAAT 20; 2820; BONHEIDEN, België

Telefoon (phone): 15511861 (+32-15511861) 15511861 (+32-15511861)

Fax (fax): +32 (58) 867-15-38 +32 (58) 867-15-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK
Products information JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK

BTW identificatienummer (tax): BE07286926269
Ondernemingsnummer: 5171783447
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK
(Get full report from official database of BE for JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK
Addition kinds of activities for JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK

653102. Vastgoedmanagers | Real estate managers
20410110. roggebloem | Rye flour
22549903. Ondergoed, breien | Underwear, knit
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
35550501. Type giet-, oprichtings- of smeltmachines | Type casting, founding, or melting machines
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (GENT) (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

  • Tig lasser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verbindt stukken metaal door middel van hitte en/of druk op de plaats van de verbinding. Indien nodig, gebruik je ook een toevoegmetaal van dezelfde aard als het te verbinden metaal. Je levert stukwerk of reeksen, volgens plan met of zonder lasprocedure, of volgens model. Je last volgens verschillende technieken. Je werkt in daguren in de regio van Aalst

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK. Laat een reactie achter voor JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK. JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK. Leave a respond for JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK. JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK op de google maps. Adres en contacten JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK
Location of JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK on the google maps. Address and contacts of JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK: GRAPHIC SUPPORT EN APPL. | JEAN LEKEUX | Nouvelle Bibliothèque Publique ''Les Comtes de Hainaut'' | GARAGE TORFS | DE COCK KJELL

Other related companies as JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK: GRAPHIC SUPPORT EN APPL. | JEAN LEKEUX | Nouvelle Bibliothèque Publique ''Les Comtes de Hainaut'' | GARAGE TORFS | DE COCK KJELL

JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286926269. Het bedrijf JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK bevindt zich op het adres: OUDE MOLENSTRAAT 20; 2820; BONHEIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Producten gemaakt in JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK, openstaande posities, locatie van JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK op de kaart.

JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK, company assigned to the tax number BE07286926269. The company JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK is located at the address: OUDE MOLENSTRAAT 20; 2820; BONHEIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Products created in JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK were not found.
The main activity of JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK is not available. You also can look at reviews of JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK, open positions, location of JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDDORP DEN HOLLEBLOK, employees, financial statistics.