JOOSEN & CO

Contactgegevens JOOSEN & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOOSEN & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOOSEN & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLUIZENSTRAAT 19B21; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36584621 (+32-36584621) 36584621 (+32-36584621)

Fax (fax): +32 (68) 222-73-67 +32 (68) 222-73-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOOSEN & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOOSEN & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOOSEN & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOOSEN & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOOSEN & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOOSEN & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOOSEN & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOOSEN & CO
Products information JOOSEN & CO

BTW identificatienummer (tax): BE03572998046
Ondernemingsnummer: 3143157958
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JOOSEN & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOOSEN & CO
(Get full report from official database of BE for JOOSEN & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOOSEN & CO
Addition kinds of activities for JOOSEN & CO

13110203. Koolpyrolyse | Coal pyrolysis
27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
30210200. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
38510106. lorgnetten | Lorgnettes
61110102. Federale hypothecaire hypotheek bedrijf | Federal home loan mortgage corporation
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church

Werken bij JOOSEN & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOOSEN & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOOSEN & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOOSEN & CO. Looking for open vacancies in other companies

 • LASSER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

 • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

 • Silo Operator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

 • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

 • Ploegbaas met ervaring aluminium, inox en staal (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Forum Jobs Zele

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerd bedrijf regio Lokeren die actief zijn in de productie en montage van metaalconstructies op maat zijn we op zoek naar een meestergast. Je zal de praktische opvolging van de lassers en monteurs tot je nemen. Specifiek ga je hier de technische ondersteuning bieden zodat alle activiteiten binnen het team op een vlotte manier kunnen verlopen. Je hebt immers de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wordt geleverd.  Hiervoor is uiteraard een stevige kennis van aluminium, inox en staal een absolute vereiste. Verder kan je als de beste lassen en monteren. Verder neem je ook de logistieke afdeling tot je verantwoordelijkheid: laden en lossen van vrachtwagens, Controleren van alle inkomende en uitgaande producten. Hiervoor beschik je over heftruck-ervaring.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Winkelbediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

  Type: Studentenjob

  Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

 • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

 • Project Engineer (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

 • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • frituur medewerker (VELDWEZELT)

  Regio: VELDWEZELT

  Bedrijf: BOULEVARD

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van JOOSEN & CO in sociale netwerken
Look for responds of JOOSEN & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOOSEN & CO. Laat een reactie achter voor JOOSEN & CO. JOOSEN & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOOSEN & CO. Leave a respond for JOOSEN & CO. JOOSEN & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOOSEN & CO op de google maps. Adres en contacten JOOSEN & CO
Location of JOOSEN & CO on the google maps. Address and contacts of JOOSEN & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come JOOSEN & CO JOOSEN & CO: SCHOONHEIDSINSTITUUT HEIDI | GILLES GANDER | HERSTAL AUTOMOBILES | Curtains SPRL | Galerin Isabelle

Other related companies as JOOSEN & CO: SCHOONHEIDSINSTITUUT HEIDI | GILLES GANDER | HERSTAL AUTOMOBILES | Curtains SPRL | Galerin Isabelle

JOOSEN & CO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOOSEN & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03572998046. Het bedrijf JOOSEN & CO bevindt zich op het adres: SLUIZENSTRAAT 19B21; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JOOSEN & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOOSEN & CO is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOOSEN & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOOSEN & CO, openstaande posities, locatie van JOOSEN & CO op de kaart.

JOOSEN & CO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOOSEN & CO, company assigned to the tax number BE03572998046. The company JOOSEN & CO is located at the address: SLUIZENSTRAAT 19B21; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 815,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JOOSEN & CO were not found.
The main activity of JOOSEN & CO is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOOSEN & CO is not available. You also can look at reviews of JOOSEN & CO, open positions, location of JOOSEN & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOOSEN & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOOSEN & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOOSEN & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOOSEN & CO, employees, financial statistics.