Curtains SPRL

Contactgegevens Curtains SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Curtains SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Curtains SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis van Beethoven 25; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 527 85 85 (+32-02 527 85 85) 02 527 85 85 (+32-02 527 85 85)

Fax (fax): 02 527 85 85 (+32-02 527 85 85) 02 527 85 85 (+32-02 527 85 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Curtains SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Curtains SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Curtains SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Curtains SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Curtains SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Curtains SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Curtains SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Curtains SPRL
Products information Curtains SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08676147460
Ondernemingsnummer: 3029998779
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Interior decoration; Upholsterers; Solar protection - Inside

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Curtains SPRL
(Get full report from official database of BE for Curtains SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Curtains SPRL
Addition kinds of activities for Curtains SPRL

382300. Process controle instrumenten | Process control instruments
24290100. Vaten en vatdelen | Barrels and barrel parts
33310202. Billets (primair), koper | Billets (primary), copper
36919901. Alkaline cel batterijen | Alkaline cell storage batteries
38420305. Sokken, stomp | Socks, stump
50859918. Plastic pallets | Plastic pallets
59999903. Autograph leveringen | Autograph supplies

Werken bij Curtains SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Curtains SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Curtains SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Curtains SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

Zoek naar antwoorden van Curtains SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Curtains SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Curtains SPRL. Laat een reactie achter voor Curtains SPRL. Curtains SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Curtains SPRL. Leave a respond for Curtains SPRL. Curtains SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Curtains SPRL op de google maps. Adres en contacten Curtains SPRL
Location of Curtains SPRL on the google maps. Address and contacts of Curtains SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Curtains SPRL Curtains SPRL: HUIS HOKUS POKUS | LINDA SCHELKENS | Vredeborg (De) | Copy Service Repro | LE RUSTIC

Other related companies as Curtains SPRL: HUIS HOKUS POKUS | LINDA SCHELKENS | Vredeborg (De) | Copy Service Repro | LE RUSTIC

Curtains SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Curtains SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08676147460. Het bedrijf Curtains SPRL bevindt zich op het adres: Rue Louis van Beethoven 25; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 400,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Interior decoration; Upholsterers; Solar protection - Inside.
De hoofdactiviteit van Curtains SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Curtains SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Curtains SPRL, openstaande posities, locatie van Curtains SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Curtains SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Curtains SPRL, company assigned to the tax number BE08676147460. The company Curtains SPRL is located at the address: Rue Louis van Beethoven 25; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 400,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Interior decoration; Upholsterers; Solar protection - Inside.
The main activity of Curtains SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Curtains SPRL is not available. You also can look at reviews of Curtains SPRL, open positions, location of Curtains SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Curtains SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Curtains SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Curtains SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Curtains SPRL, employees, financial statistics.