JACQUES VANWANSEELE

Contactgegevens JACQUES VANWANSEELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES VANWANSEELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES VANWANSEELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE BRUGGESTRAAT 79; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51655061 (+32-51655061) 51655061 (+32-51655061)

Fax (fax): +32 (61) 731-12-64 +32 (61) 731-12-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES VANWANSEELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES VANWANSEELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES VANWANSEELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES VANWANSEELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES VANWANSEELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES VANWANSEELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES VANWANSEELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES VANWANSEELE
Products information JACQUES VANWANSEELE

BTW identificatienummer (tax): BE08523162841
Ondernemingsnummer: 9023864746
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in JACQUES VANWANSEELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES VANWANSEELE
(Get full report from official database of BE for JACQUES VANWANSEELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES VANWANSEELE
Addition kinds of activities for JACQUES VANWANSEELE

472400. Reisbureaus | Travel agencies
28910206. Lijm | Glue
30690304. Bibs, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Bibs, vulcanized rubber or rubberized fabric
39429901. Gevulde speelgoed, inclusief dieren | Stuffed toys, including animals
39999936. Stage hardware en apparatuur, behalve verlichting | Stage hardware and equipment, except lighting
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair
87420500. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services

Werken bij JACQUES VANWANSEELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES VANWANSEELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES VANWANSEELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES VANWANSEELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

 • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

 • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: t-interim Tongeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

  Regio: IDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

 • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

 • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

 • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

  Regio: SCHELLEBELLE

  Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

  Type: Flexijob

  Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van JACQUES VANWANSEELE in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES VANWANSEELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES VANWANSEELE. Laat een reactie achter voor JACQUES VANWANSEELE. JACQUES VANWANSEELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES VANWANSEELE. Leave a respond for JACQUES VANWANSEELE. JACQUES VANWANSEELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES VANWANSEELE op de google maps. Adres en contacten JACQUES VANWANSEELE
Location of JACQUES VANWANSEELE on the google maps. Address and contacts of JACQUES VANWANSEELE

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES VANWANSEELE JACQUES VANWANSEELE: UNIC | Inter Care | MARC BAUDOIN | Perritto | VINCIANE RUELLE

Other related companies as JACQUES VANWANSEELE: UNIC | Inter Care | MARC BAUDOIN | Perritto | VINCIANE RUELLE

JACQUES VANWANSEELE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES VANWANSEELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08523162841. Het bedrijf JACQUES VANWANSEELE bevindt zich op het adres: OUDE BRUGGESTRAAT 79; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JACQUES VANWANSEELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES VANWANSEELE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES VANWANSEELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES VANWANSEELE, openstaande posities, locatie van JACQUES VANWANSEELE op de kaart.

JACQUES VANWANSEELE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES VANWANSEELE, company assigned to the tax number BE08523162841. The company JACQUES VANWANSEELE is located at the address: OUDE BRUGGESTRAAT 79; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JACQUES VANWANSEELE were not found.
The main activity of JACQUES VANWANSEELE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES VANWANSEELE is not available. You also can look at reviews of JACQUES VANWANSEELE, open positions, location of JACQUES VANWANSEELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES VANWANSEELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES VANWANSEELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES VANWANSEELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES VANWANSEELE, employees, financial statistics.