Perritto

Contactgegevens Perritto: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Perritto: address, phone, fax, email, website, opening hours

Perritto

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellestraat 1; 8710; Wielsbeke, België

Telefoon (phone): 056 66 86 60 (+32-056 66 86 60) 056 66 86 60 (+32-056 66 86 60)

Fax (fax): +32 (84) 956-55-88 +32 (84) 956-55-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Perritto: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Perritto"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Perritto"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Perritto, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Perritto. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Perritto, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Perritto. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Perritto
Products information Perritto

BTW identificatienummer (tax): BE07924133300
Ondernemingsnummer: 9904693603
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 377,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Perritto zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Perritto
(Get full report from official database of BE for Perritto)

Aanvulling soorten activiteiten voor Perritto
Addition kinds of activities for Perritto

3995. Begraafbakken | Burial caskets
343302. Kamer- en wandverwarmers, inclusief radiatoren | Room and wall heaters, including radiators
22530102. Strandkleding, breien | Beachwear, knit
35480108. Transformers (apart), voor booglassers | Transformers (separate), for arc welders
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical

Werken bij Perritto: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Perritto: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Perritto. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Perritto. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van Perritto in sociale netwerken
Look for responds of Perritto in social networks

Lees alle opmerkingen voor Perritto. Laat een reactie achter voor Perritto. Perritto bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Perritto. Leave a respond for Perritto. Perritto on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Perritto op de google maps. Adres en contacten Perritto
Location of Perritto on the google maps. Address and contacts of Perritto

Andere gerelateerde bedrijven als come Perritto Perritto: REST. LE GRAND BI MUCHA | THEODOOR PAUWELS | Artiges S.A. | JOZEF VANDERSCHRIK | FERNAND DALLE

Other related companies as Perritto: REST. LE GRAND BI MUCHA | THEODOOR PAUWELS | Artiges S.A. | JOZEF VANDERSCHRIK | FERNAND DALLE

Perritto is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Perritto, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07924133300. Het bedrijf Perritto bevindt zich op het adres: Kapellestraat 1; 8710; Wielsbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 377,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in Perritto zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Perritto is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Perritto is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Perritto, openstaande posities, locatie van Perritto op de kaart.

Perritto is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Perritto, company assigned to the tax number BE07924133300. The company Perritto is located at the address: Kapellestraat 1; 8710; Wielsbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 377,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dog - Grooming. Products created in Perritto were not found.
The main activity of Perritto is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Perritto is not available. You also can look at reviews of Perritto, open positions, location of Perritto on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Perritto, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Perritto, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Perritto, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Perritto, employees, financial statistics.