JACQUES BRABANTS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • JACQUES BRABANTS
Private companiesReal Estate • JACQUES BRABANTS

Contactgegevens JACQUES BRABANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES BRABANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES BRABANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MAISON-FORTE 3; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61213764 (+32-61213764) 61213764 (+32-61213764)

Fax (fax): +32 (15) 663-71-36 +32 (15) 663-71-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES BRABANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES BRABANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES BRABANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES BRABANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES BRABANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES BRABANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES BRABANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES BRABANTS
Products information JACQUES BRABANTS

BTW identificatienummer (tax): BE05725219726
Ondernemingsnummer: 8173797607
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JACQUES BRABANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES BRABANTS
(Get full report from official database of BE for JACQUES BRABANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES BRABANTS
Addition kinds of activities for JACQUES BRABANTS

26210106. Sanitair tissuepapier | Sanitary tissue paper
26210701. Catalogus papier | Catalog paper
32530200. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
34420102. Sash, deur of venster: metaal | Sash, door or window: metal
35539912. Schuurmachines, behalve draagbare vloerschuurmachines: houtbewerking | Sanding machines, except portable floor sanders: woodworking
39110301. Handgrepen, goud en zilver: paraplu en parasol | Handles, gold and silver: umbrella and parasol
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only

Werken bij JACQUES BRABANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES BRABANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES BRABANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES BRABANTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

 • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

 • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

 • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

 • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

 • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

 • Jobstudent (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Laborant (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: BiogasTec

  Type: Vaste Job

  Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • FRITUURHULP (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

  Type: Flexijob

  In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van JACQUES BRABANTS in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES BRABANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES BRABANTS. Laat een reactie achter voor JACQUES BRABANTS. JACQUES BRABANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES BRABANTS. Leave a respond for JACQUES BRABANTS. JACQUES BRABANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES BRABANTS op de google maps. Adres en contacten JACQUES BRABANTS
Location of JACQUES BRABANTS on the google maps. Address and contacts of JACQUES BRABANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES BRABANTS JACQUES BRABANTS: UTEN BOUWBEDRIJF | Michel L | Warlomont F | De Smet Georges | ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL

Other related companies as JACQUES BRABANTS: UTEN BOUWBEDRIJF | Michel L | Warlomont F | De Smet Georges | ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL

JACQUES BRABANTS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES BRABANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05725219726. Het bedrijf JACQUES BRABANTS bevindt zich op het adres: RUE DE LA MAISON-FORTE 3; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JACQUES BRABANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES BRABANTS is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES BRABANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES BRABANTS, openstaande posities, locatie van JACQUES BRABANTS op de kaart.

JACQUES BRABANTS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES BRABANTS, company assigned to the tax number BE05725219726. The company JACQUES BRABANTS is located at the address: RUE DE LA MAISON-FORTE 3; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JACQUES BRABANTS were not found.
The main activity of JACQUES BRABANTS is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES BRABANTS is not available. You also can look at reviews of JACQUES BRABANTS, open positions, location of JACQUES BRABANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES BRABANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES BRABANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES BRABANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES BRABANTS, employees, financial statistics.