ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL
Private companiesReal Estate • ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL

Contactgegevens ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HENRI CHOME 59, BRUXELLES, 1030, België

Telefoon (phone): 3227267506 3227267506

Fax (fax): +32 (15) 294-40-37 +32 (15) 294-40-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL
Products information ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06170440673
Ondernemingsnummer: 8633300781
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 833,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL
(Get full report from official database of BE for ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL
Addition kinds of activities for ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL

204101. Meel | Flour
20150905. Pastrami, pluimvee | Pastrami, poultry
22110402. Duvetyn, katoen | Duvetyn, cotton
28990204. Margarinezuur | Margaric acid
47850203. Landmeters, zeevracht | Surveyors, marine cargo
79220200. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL. Laat een reactie achter voor ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL. ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL. Leave a respond for ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL. ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL op de google maps. Adres en contacten ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL
Location of ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL on the google maps. Address and contacts of ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL: UNIC | MOLENHEIDE PARK | HERMAN CHAUFFAGE | BUREAU MAERTENS | MONET

Other related companies as ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL: UNIC | MOLENHEIDE PARK | HERMAN CHAUFFAGE | BUREAU MAERTENS | MONET

ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06170440673. Het bedrijf ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL bevindt zich op het adres: RUE HENRI CHOME 59, BRUXELLES, 1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 833,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL, openstaande posities, locatie van ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL, company assigned to the tax number BE06170440673. The company ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL is located at the address: RUE HENRI CHOME 59, BRUXELLES, 1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 833,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL were not found.
The main activity of ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL is not available. You also can look at reviews of ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL, open positions, location of ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECLECTIC MULTIMEDIA SPRL, employees, financial statistics.