HENRI DEBRAEKELEER

Contactgegevens HENRI DEBRAEKELEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENRI DEBRAEKELEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENRI DEBRAEKELEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VIRGINAL 195; 1480; TUBIZE, België

Telefoon (phone): 23556774 (+32-23556774) 23556774 (+32-23556774)

Fax (fax): +32 (11) 563-97-74 +32 (11) 563-97-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENRI DEBRAEKELEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENRI DEBRAEKELEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENRI DEBRAEKELEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENRI DEBRAEKELEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENRI DEBRAEKELEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENRI DEBRAEKELEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENRI DEBRAEKELEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENRI DEBRAEKELEER
Products information HENRI DEBRAEKELEER

BTW identificatienummer (tax): BE08133972167
Ondernemingsnummer: 1004669189
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HENRI DEBRAEKELEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENRI DEBRAEKELEER
(Get full report from official database of BE for HENRI DEBRAEKELEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENRI DEBRAEKELEER
Addition kinds of activities for HENRI DEBRAEKELEER

24490301. Dozen, hout: draadbinding | Boxes, wood: wirebound
25110200. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
26310200. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
38239907. Kernreactor controles | Nuclear reactor controls
39990500. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
51590300. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij HENRI DEBRAEKELEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENRI DEBRAEKELEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENRI DEBRAEKELEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENRI DEBRAEKELEER. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

 • Planner (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

 • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

 • Monteur glasvezel (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

 • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

 • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

 • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

 • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

 • DAKWERKER (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: DECEUNINCK LUC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van HENRI DEBRAEKELEER in sociale netwerken
Look for responds of HENRI DEBRAEKELEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENRI DEBRAEKELEER. Laat een reactie achter voor HENRI DEBRAEKELEER. HENRI DEBRAEKELEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENRI DEBRAEKELEER. Leave a respond for HENRI DEBRAEKELEER. HENRI DEBRAEKELEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENRI DEBRAEKELEER op de google maps. Adres en contacten HENRI DEBRAEKELEER
Location of HENRI DEBRAEKELEER on the google maps. Address and contacts of HENRI DEBRAEKELEER

Andere gerelateerde bedrijven als come HENRI DEBRAEKELEER HENRI DEBRAEKELEER: De Meulenaere H BVBA | GROEP ARGENTA | FEEDMACHINERY | Burm (Wassalon) | LIBRAIRIE HATERT

Other related companies as HENRI DEBRAEKELEER: De Meulenaere H BVBA | GROEP ARGENTA | FEEDMACHINERY | Burm (Wassalon) | LIBRAIRIE HATERT

HENRI DEBRAEKELEER is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENRI DEBRAEKELEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08133972167. Het bedrijf HENRI DEBRAEKELEER bevindt zich op het adres: RUE DE VIRGINAL 195; 1480; TUBIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HENRI DEBRAEKELEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENRI DEBRAEKELEER is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENRI DEBRAEKELEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENRI DEBRAEKELEER, openstaande posities, locatie van HENRI DEBRAEKELEER op de kaart.

HENRI DEBRAEKELEER is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENRI DEBRAEKELEER, company assigned to the tax number BE08133972167. The company HENRI DEBRAEKELEER is located at the address: RUE DE VIRGINAL 195; 1480; TUBIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HENRI DEBRAEKELEER were not found.
The main activity of HENRI DEBRAEKELEER is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HENRI DEBRAEKELEER is not available. You also can look at reviews of HENRI DEBRAEKELEER, open positions, location of HENRI DEBRAEKELEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENRI DEBRAEKELEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENRI DEBRAEKELEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENRI DEBRAEKELEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENRI DEBRAEKELEER, employees, financial statistics.