GROEP ARGENTA

Contactgegevens GROEP ARGENTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROEP ARGENTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROEP ARGENTA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): CONSERVATORIUMPLEIN 20; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56202720 (+32-56202720) 56202720 (+32-56202720)

Fax (fax): +32 (58) 139-52-63 +32 (58) 139-52-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROEP ARGENTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROEP ARGENTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROEP ARGENTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROEP ARGENTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROEP ARGENTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROEP ARGENTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROEP ARGENTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROEP ARGENTA
Products information GROEP ARGENTA

BTW identificatienummer (tax): BE05484069824
Ondernemingsnummer: 2239532470
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROEP ARGENTA
(Get full report from official database of BE for GROEP ARGENTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROEP ARGENTA
Addition kinds of activities for GROEP ARGENTA

22110601. Vliegtuigdoek, katoen | Airplane cloth, cotton
22820203. Nylongaren: gooien, draaien, wikkelen of spoelen | Nylon yarn: throwing, twisting, winding or spooling
26720100. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
30690401. Ballonnen, reclame en speelgoed: rubber | Balloons, advertising and toy: rubber
35590500. Gieterij, smelt-, raffinage- en dergelijke machines | Foundry, smelting, refining, and similar machinery
36740301. Lichtgevoelige apparaten, vaste toestand | Light sensitive devices, solid state
51940200. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry
73749901. Data entry service | Data entry service

Werken bij GROEP ARGENTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROEP ARGENTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROEP ARGENTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROEP ARGENTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van GROEP ARGENTA in sociale netwerken
Look for responds of GROEP ARGENTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROEP ARGENTA. Laat een reactie achter voor GROEP ARGENTA. GROEP ARGENTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROEP ARGENTA. Leave a respond for GROEP ARGENTA. GROEP ARGENTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROEP ARGENTA op de google maps. Adres en contacten GROEP ARGENTA
Location of GROEP ARGENTA on the google maps. Address and contacts of GROEP ARGENTA

Andere gerelateerde bedrijven als come GROEP ARGENTA GROEP ARGENTA: GARAGE LEO | EUROFINA | WALTER VERSTAPPEN | Pierre de Lune | BANKUNIE

Other related companies as GROEP ARGENTA: GARAGE LEO | EUROFINA | WALTER VERSTAPPEN | Pierre de Lune | BANKUNIE

GROEP ARGENTA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is GROEP ARGENTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484069824. Het bedrijf GROEP ARGENTA bevindt zich op het adres: CONSERVATORIUMPLEIN 20; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van GROEP ARGENTA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROEP ARGENTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROEP ARGENTA, openstaande posities, locatie van GROEP ARGENTA op de kaart.

GROEP ARGENTA is a company, that was registered 2007 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is GROEP ARGENTA, company assigned to the tax number BE05484069824. The company GROEP ARGENTA is located at the address: CONSERVATORIUMPLEIN 20; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of GROEP ARGENTA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GROEP ARGENTA is not available. You also can look at reviews of GROEP ARGENTA, open positions, location of GROEP ARGENTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROEP ARGENTA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROEP ARGENTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROEP ARGENTA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROEP ARGENTA, employees, financial statistics.