HAVENEERS W & A

Contactgegevens HAVENEERS W & A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAVENEERS W & A: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAVENEERS W & A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERBLEEKSTRAAT 46; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89352954 (+32-89352954) 89352954 (+32-89352954)

Fax (fax): +32 (51) 313-85-94 +32 (51) 313-85-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAVENEERS W & A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAVENEERS W & A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAVENEERS W & A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAVENEERS W & A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAVENEERS W & A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAVENEERS W & A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAVENEERS W & A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAVENEERS W & A
Products information HAVENEERS W & A

BTW identificatienummer (tax): BE09555603027
Ondernemingsnummer: 7901885986
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in HAVENEERS W & A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAVENEERS W & A
(Get full report from official database of BE for HAVENEERS W & A)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAVENEERS W & A
Addition kinds of activities for HAVENEERS W & A

243500. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
515301. Grains | Grains
632102. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
25179905. Televisie kasten, hout | Television cabinets, wood
76220305. Video reparatie | Video repair

Werken bij HAVENEERS W & A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAVENEERS W & A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAVENEERS W & A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAVENEERS W & A. Looking for open vacancies in other companies

 • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kaggevinne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAGGEVINNE)

  Regio: KAGGEVINNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: T-INTERIM HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: DG EXPRESS

  Type: Studentenjob

  Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

 • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: JBC Mode

  Type: Studentenjob

  Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

 • Jobstudent (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

 • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

 • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: WOK DYNASTY

  Type: Vaste Job

  Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

 • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

 • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

  Type: Vaste Job

  Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van HAVENEERS W & A in sociale netwerken
Look for responds of HAVENEERS W & A in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAVENEERS W & A. Laat een reactie achter voor HAVENEERS W & A. HAVENEERS W & A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAVENEERS W & A. Leave a respond for HAVENEERS W & A. HAVENEERS W & A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAVENEERS W & A op de google maps. Adres en contacten HAVENEERS W & A
Location of HAVENEERS W & A on the google maps. Address and contacts of HAVENEERS W & A

Andere gerelateerde bedrijven als come HAVENEERS W & A HAVENEERS W & A: FLTRAVADRI NV | Smederij Thys | YVES SOENEN | Delatte O | Demets

Other related companies as HAVENEERS W & A: FLTRAVADRI NV | Smederij Thys | YVES SOENEN | Delatte O | Demets

HAVENEERS W & A is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAVENEERS W & A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09555603027. Het bedrijf HAVENEERS W & A bevindt zich op het adres: WATERBLEEKSTRAAT 46; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HAVENEERS W & A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAVENEERS W & A is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAVENEERS W & A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAVENEERS W & A, openstaande posities, locatie van HAVENEERS W & A op de kaart.

HAVENEERS W & A is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAVENEERS W & A, company assigned to the tax number BE09555603027. The company HAVENEERS W & A is located at the address: WATERBLEEKSTRAAT 46; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HAVENEERS W & A were not found.
The main activity of HAVENEERS W & A is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HAVENEERS W & A is not available. You also can look at reviews of HAVENEERS W & A, open positions, location of HAVENEERS W & A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAVENEERS W & A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAVENEERS W & A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAVENEERS W & A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAVENEERS W & A, employees, financial statistics.