Delatte O

Contactgegevens Delatte O: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delatte O: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delatte O

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de la Cambre 42; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 646 67 35 (+32-02 646 67 35) 02 646 67 35 (+32-02 646 67 35)

Fax (fax): +32 (82) 723-90-95 +32 (82) 723-90-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delatte O: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delatte O"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delatte O"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delatte O, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delatte O. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delatte O, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delatte O. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delatte O
Products information Delatte O

BTW identificatienummer (tax): BE03226104736
Ondernemingsnummer: 6005371093
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Delatte O zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delatte O
(Get full report from official database of BE for Delatte O)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delatte O
Addition kinds of activities for Delatte O

23960404. Tip afdrukken en stampen op stof | Tip printing and stamping on fabric
24990303. Stepladders, hout | Stepladders, wood
33650103. Huishoudelijke keukengerei, gegoten aluminium | Household utensils, cast aluminum
35820103. Wasmachines, wasgoed: commercieel, incl. | Washing machines, laundry: commercial, incl. coin-operated
50630218. schakelmateriaal | Switchgear
50729905. nozzles | Nozzles
50840806. Stackers, industriële | Stackers, industrial
70320203. Zomerkamp, ​​behalve dag en sport instructie | Summer camp, except day and sports instructional

Werken bij Delatte O: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delatte O: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delatte O. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delatte O. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van Delatte O in sociale netwerken
Look for responds of Delatte O in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delatte O. Laat een reactie achter voor Delatte O. Delatte O bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delatte O. Leave a respond for Delatte O. Delatte O on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delatte O op de google maps. Adres en contacten Delatte O
Location of Delatte O on the google maps. Address and contacts of Delatte O

Andere gerelateerde bedrijven als come Delatte O Delatte O: R. COCQUYT | BANDENCENTRALE DE GEYTER | F. DE DECKER | EMILE PASCAL | RESTAURANT ADRIATICO

Other related companies as Delatte O: R. COCQUYT | BANDENCENTRALE DE GEYTER | F. DE DECKER | EMILE PASCAL | RESTAURANT ADRIATICO

Delatte O is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delatte O, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03226104736. Het bedrijf Delatte O bevindt zich op het adres: Boulevard de la Cambre 42; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Delatte O zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delatte O is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delatte O is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delatte O, openstaande posities, locatie van Delatte O op de kaart.

Delatte O is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delatte O, company assigned to the tax number BE03226104736. The company Delatte O is located at the address: Boulevard de la Cambre 42; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in Delatte O were not found.
The main activity of Delatte O is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Delatte O is not available. You also can look at reviews of Delatte O, open positions, location of Delatte O on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delatte O, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delatte O, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delatte O, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delatte O, employees, financial statistics.