FE. PIRET-BILANDE

Contactgegevens FE. PIRET-BILANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. PIRET-BILANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. PIRET-BILANDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SAUCY 7; 5020; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81566176 (+32-81566176) 81566176 (+32-81566176)

Fax (fax): +32 (10) 827-73-79 +32 (10) 827-73-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. PIRET-BILANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. PIRET-BILANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. PIRET-BILANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. PIRET-BILANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. PIRET-BILANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. PIRET-BILANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. PIRET-BILANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. PIRET-BILANDE
Products information FE. PIRET-BILANDE

BTW identificatienummer (tax): BE06591491699
Ondernemingsnummer: 1589141845
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FE. PIRET-BILANDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. PIRET-BILANDE
(Get full report from official database of BE for FE. PIRET-BILANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. PIRET-BILANDE
Addition kinds of activities for FE. PIRET-BILANDE

075103. Schapendiensten | Sheep services
308400. Kunststof pijp | Plastics pipe
20229900. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
20999904. Boter, gerenoveerd en verwerkt | Butter, renovated and processed
31310203. Hiel liften, leer | Heel lifts, leather
32720611. Goed beklemmen, beton | Well curbing, concrete
36639902. Digitale encoders | Digital encoders
38270111. Microprojectors | Microprojectors
50999907. Maple sap tubing systemen | Maple sap tubing systems
67940000. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors

Werken bij FE. PIRET-BILANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. PIRET-BILANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. PIRET-BILANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. PIRET-BILANDE. Looking for open vacancies in other companies

 • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

 • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

 • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

 • Logistiek medewerker (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

 • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

 • Poetshulp regio Aarschot - Langdorp (LANGDORP)

  Regio: LANGDORP

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

 • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

 • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

  Type: Studentenjob

  Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

 • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TIJARI

  Type: Studentenjob

  Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

 • Heftruckbestuurder (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

Zoek naar antwoorden van FE. PIRET-BILANDE in sociale netwerken
Look for responds of FE. PIRET-BILANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. PIRET-BILANDE. Laat een reactie achter voor FE. PIRET-BILANDE. FE. PIRET-BILANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. PIRET-BILANDE. Leave a respond for FE. PIRET-BILANDE. FE. PIRET-BILANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. PIRET-BILANDE op de google maps. Adres en contacten FE. PIRET-BILANDE
Location of FE. PIRET-BILANDE on the google maps. Address and contacts of FE. PIRET-BILANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. PIRET-BILANDE FE. PIRET-BILANDE: PIM SYSTEMEN | RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" | Cariaux F | CR?CHE LES LUCIOLES | N. GRIMBERGHS

Other related companies as FE. PIRET-BILANDE: PIM SYSTEMEN | RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" | Cariaux F | CR?CHE LES LUCIOLES | N. GRIMBERGHS

FE. PIRET-BILANDE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. PIRET-BILANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06591491699. Het bedrijf FE. PIRET-BILANDE bevindt zich op het adres: RUE DU SAUCY 7; 5020; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FE. PIRET-BILANDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. PIRET-BILANDE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. PIRET-BILANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. PIRET-BILANDE, openstaande posities, locatie van FE. PIRET-BILANDE op de kaart.

FE. PIRET-BILANDE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. PIRET-BILANDE, company assigned to the tax number BE06591491699. The company FE. PIRET-BILANDE is located at the address: RUE DU SAUCY 7; 5020; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FE. PIRET-BILANDE were not found.
The main activity of FE. PIRET-BILANDE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. PIRET-BILANDE is not available. You also can look at reviews of FE. PIRET-BILANDE, open positions, location of FE. PIRET-BILANDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. PIRET-BILANDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. PIRET-BILANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. PIRET-BILANDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. PIRET-BILANDE, employees, financial statistics.