RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES"

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES"
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES"

Contactgegevens RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES": address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BOUCHERS,33-35; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25112457 (+32-25112457) 25112457 (+32-25112457)

Fax (fax): +32 (58) 522-86-62 +32 (58) 522-86-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES"
Products information RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES"

BTW identificatienummer (tax): BE04841918945
Ondernemingsnummer: 5585418701
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Cuisine: Poissons & Fruits de Mer. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES"
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES")

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES"
Addition kinds of activities for RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES"

2095. Geroosterde koffie | Roasted coffee
355906. ovens | Kilns
391404. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
721900. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
20950000. Geroosterde koffie | Roasted coffee
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
34460000. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
37329903. Boten, starre: kunststoffen | Boats, rigid: plastics
39140208. Bakken, nikkel zilver | Trays, nickle silver

Werken bij RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES". Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES". Laat een reactie achter voor RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES". RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES". Leave a respond for RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES". RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES"
Location of RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES"

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES": BENJAMIN JUNIOR | DIRK VOLDERS | CASH * FRESH | G.S.M.-CENTER | STAHL, ALBERT

Other related companies as RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES": BENJAMIN JUNIOR | DIRK VOLDERS | CASH * FRESH | G.S.M.-CENTER | STAHL, ALBERT

RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04841918945. Het bedrijf RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" bevindt zich op het adres: RUE DES BOUCHERS,33-35; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Poissons & Fruits de Mer. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES", openstaande posities, locatie van RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" op de kaart.

RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES", company assigned to the tax number BE04841918945. The company RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" is located at the address: RUE DES BOUCHERS,33-35; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Poissons & Fruits de Mer. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES", open positions, location of RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT TRAITEUR "LE VIEUX BRUXELLES", employees, financial statistics.