ESSO

Contactgegevens ESSO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESSO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESSO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSEBAAN 4; 2040; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 35690101 (+32-35690101) 35690101 (+32-35690101)

Fax (fax): +32 (14) 800-57-37 +32 (14) 800-57-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESSO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESSO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESSO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESSO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESSO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESSO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESSO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESSO
Products information ESSO

BTW identificatienummer (tax): BE01716033935
Ondernemingsnummer: 6628845214
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 264,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ESSO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESSO
(Get full report from official database of BE for ESSO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESSO
Addition kinds of activities for ESSO

3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
20529911. zoute krakelingen | Pretzels
20870206. Vruchten, verpletterd: voor fonteingebruik | Fruits, crushed: for fountain use
24490305. Tanks, hout: gecoördineerd | Tanks, wood: coopered
34430000. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
58120801. Barbecue restaurant | Barbecue restaurant

Werken bij ESSO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESSO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESSO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESSO. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

 • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

 • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

 • Technische medewerker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

 • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

 • student verkoop (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

 • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

 • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: LAPIS LAZULI

  Type: Vaste Job

  Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

 • Buyer / Aankoper (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

 • Frituur medewerker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: DIVEYAYE

  Type: Flexijob

  helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

Zoek naar antwoorden van ESSO in sociale netwerken
Look for responds of ESSO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESSO. Laat een reactie achter voor ESSO. ESSO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESSO. Leave a respond for ESSO. ESSO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESSO op de google maps. Adres en contacten ESSO
Location of ESSO on the google maps. Address and contacts of ESSO

Andere gerelateerde bedrijven als come ESSO ESSO: VAN LIERDE | TEXTIRAMA | CORROY BASKET-BALL | BELGISCHE NATIONALE LLOYD | HV INTERIEUR BVBA

Other related companies as ESSO: VAN LIERDE | TEXTIRAMA | CORROY BASKET-BALL | BELGISCHE NATIONALE LLOYD | HV INTERIEUR BVBA

ESSO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESSO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01716033935. Het bedrijf ESSO bevindt zich op het adres: ANTWERPSEBAAN 4; 2040; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 264,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in ESSO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESSO is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESSO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESSO, openstaande posities, locatie van ESSO op de kaart.

ESSO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESSO, company assigned to the tax number BE01716033935. The company ESSO is located at the address: ANTWERPSEBAAN 4; 2040; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 264,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in ESSO were not found.
The main activity of ESSO is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ESSO is not available. You also can look at reviews of ESSO, open positions, location of ESSO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESSO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESSO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESSO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESSO, employees, financial statistics.