BELGISCHE NATIONALE LLOYD

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • BELGISCHE NATIONALE LLOYD
Private companiesMiscellaneous Retail • BELGISCHE NATIONALE LLOYD

Contactgegevens BELGISCHE NATIONALE LLOYD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGISCHE NATIONALE LLOYD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGISCHE NATIONALE LLOYD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KATELIJNEVEST 54B3; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32325127 32325127

Fax (fax): +32 (81) 545-83-95 +32 (81) 545-83-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGISCHE NATIONALE LLOYD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGISCHE NATIONALE LLOYD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGISCHE NATIONALE LLOYD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGISCHE NATIONALE LLOYD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGISCHE NATIONALE LLOYD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGISCHE NATIONALE LLOYD
Products information BELGISCHE NATIONALE LLOYD

BTW identificatienummer (tax): BE07421508789
Ondernemingsnummer: 6248992919
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BELGISCHE NATIONALE LLOYD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGISCHE NATIONALE LLOYD
(Get full report from official database of BE for BELGISCHE NATIONALE LLOYD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGISCHE NATIONALE LLOYD
Addition kinds of activities for BELGISCHE NATIONALE LLOYD

20410102. Cakemeel | Cake flour
25910301. Porch tinten, houten slat | Porch shades, wood slat
30839901. Gelamineerde kunststof lakens | Laminated plastics sheets
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
38430108. Tandmotoren | Dental engines
50430102. Apparatuur ontwikkelen, fotografisch | Developing apparatus, photographic
57190600. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
79110000. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
92299902. Emergency Management Office, de overheid | Emergency management office, government

Werken bij BELGISCHE NATIONALE LLOYD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGISCHE NATIONALE LLOYD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER BOUW/METSER BESTUURDER TORENKRAAN (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: BOUWWERKEN BROSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Uw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van metselwerken en het besturen van een torenkraan op onze bouwwerf.

  • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

Zoek naar antwoorden van BELGISCHE NATIONALE LLOYD in sociale netwerken
Look for responds of BELGISCHE NATIONALE LLOYD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Laat een reactie achter voor BELGISCHE NATIONALE LLOYD. BELGISCHE NATIONALE LLOYD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Leave a respond for BELGISCHE NATIONALE LLOYD. BELGISCHE NATIONALE LLOYD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGISCHE NATIONALE LLOYD op de google maps. Adres en contacten BELGISCHE NATIONALE LLOYD
Location of BELGISCHE NATIONALE LLOYD on the google maps. Address and contacts of BELGISCHE NATIONALE LLOYD

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGISCHE NATIONALE LLOYD BELGISCHE NATIONALE LLOYD: Kristof | BUREAU IBO ESTATE | GILDA PEETERS | BUREAU TALENT PRODUCTIONS | TERING TUBBIE

Other related companies as BELGISCHE NATIONALE LLOYD: Kristof | BUREAU IBO ESTATE | GILDA PEETERS | BUREAU TALENT PRODUCTIONS | TERING TUBBIE

BELGISCHE NATIONALE LLOYD is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGISCHE NATIONALE LLOYD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07421508789. Het bedrijf BELGISCHE NATIONALE LLOYD bevindt zich op het adres: SINT-KATELIJNEVEST 54B3; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BELGISCHE NATIONALE LLOYD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGISCHE NATIONALE LLOYD is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGISCHE NATIONALE LLOYD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGISCHE NATIONALE LLOYD, openstaande posities, locatie van BELGISCHE NATIONALE LLOYD op de kaart.

BELGISCHE NATIONALE LLOYD is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGISCHE NATIONALE LLOYD, company assigned to the tax number BE07421508789. The company BELGISCHE NATIONALE LLOYD is located at the address: SINT-KATELIJNEVEST 54B3; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BELGISCHE NATIONALE LLOYD were not found.
The main activity of BELGISCHE NATIONALE LLOYD is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGISCHE NATIONALE LLOYD is not available. You also can look at reviews of BELGISCHE NATIONALE LLOYD, open positions, location of BELGISCHE NATIONALE LLOYD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGISCHE NATIONALE LLOYD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGISCHE NATIONALE LLOYD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGISCHE NATIONALE LLOYD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGISCHE NATIONALE LLOYD, employees, financial statistics.