DUMOULIN-VANEECKHOUT

Particuliere bedrijvencommunicatie • DUMOULIN-VANEECKHOUT
Private companiesCommunications • DUMOULIN-VANEECKHOUT

Contactgegevens DUMOULIN-VANEECKHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUMOULIN-VANEECKHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUMOULIN-VANEECKHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE HERREWEG 213; 9690; KLUISBERGEN, België

Telefoon (phone): 55388459 (+32-55388459) 55388459 (+32-55388459)

Fax (fax): +32 (56) 748-82-80 +32 (56) 748-82-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUMOULIN-VANEECKHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUMOULIN-VANEECKHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUMOULIN-VANEECKHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUMOULIN-VANEECKHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUMOULIN-VANEECKHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUMOULIN-VANEECKHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUMOULIN-VANEECKHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUMOULIN-VANEECKHOUT
Products information DUMOULIN-VANEECKHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE02932495117
Ondernemingsnummer: 6796112060
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DUMOULIN-VANEECKHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUMOULIN-VANEECKHOUT
(Get full report from official database of BE for DUMOULIN-VANEECKHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUMOULIN-VANEECKHOUT
Addition kinds of activities for DUMOULIN-VANEECKHOUT

3291. Schuurproducten | Abrasive products
344800. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
76299902. Bedrijfsmachine reparatie, elektrisch | Business machine repair, electric
82110105. Katholieke special education school | Catholic special education school

Werken bij DUMOULIN-VANEECKHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUMOULIN-VANEECKHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUMOULIN-VANEECKHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUMOULIN-VANEECKHOUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

 • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

 • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

 • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

 • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

 • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

 • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

 • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NGIS

  Type: Vaste Job

  Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

 • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AlphaZ

  Type: Vaste Job

  Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

 • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

Zoek naar antwoorden van DUMOULIN-VANEECKHOUT in sociale netwerken
Look for responds of DUMOULIN-VANEECKHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUMOULIN-VANEECKHOUT. Laat een reactie achter voor DUMOULIN-VANEECKHOUT. DUMOULIN-VANEECKHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUMOULIN-VANEECKHOUT. Leave a respond for DUMOULIN-VANEECKHOUT. DUMOULIN-VANEECKHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUMOULIN-VANEECKHOUT op de google maps. Adres en contacten DUMOULIN-VANEECKHOUT
Location of DUMOULIN-VANEECKHOUT on the google maps. Address and contacts of DUMOULIN-VANEECKHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come DUMOULIN-VANEECKHOUT DUMOULIN-VANEECKHOUT: FLBEKAERT HEMIKSEM NV | ANDRE FORTHOMME | AUTOGLAS HUGO | DIDIER DE GROOTE | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as DUMOULIN-VANEECKHOUT: FLBEKAERT HEMIKSEM NV | ANDRE FORTHOMME | AUTOGLAS HUGO | DIDIER DE GROOTE | BANCONTACT-MISTER CASH

DUMOULIN-VANEECKHOUT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUMOULIN-VANEECKHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932495117. Het bedrijf DUMOULIN-VANEECKHOUT bevindt zich op het adres: GROTE HERREWEG 213; 9690; KLUISBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 822,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DUMOULIN-VANEECKHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUMOULIN-VANEECKHOUT is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUMOULIN-VANEECKHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUMOULIN-VANEECKHOUT, openstaande posities, locatie van DUMOULIN-VANEECKHOUT op de kaart.

DUMOULIN-VANEECKHOUT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUMOULIN-VANEECKHOUT, company assigned to the tax number BE02932495117. The company DUMOULIN-VANEECKHOUT is located at the address: GROTE HERREWEG 213; 9690; KLUISBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 822,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DUMOULIN-VANEECKHOUT were not found.
The main activity of DUMOULIN-VANEECKHOUT is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DUMOULIN-VANEECKHOUT is not available. You also can look at reviews of DUMOULIN-VANEECKHOUT, open positions, location of DUMOULIN-VANEECKHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUMOULIN-VANEECKHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUMOULIN-VANEECKHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUMOULIN-VANEECKHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUMOULIN-VANEECKHOUT, employees, financial statistics.