FLBEKAERT HEMIKSEM NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLBEKAERT HEMIKSEM NV
Private companiesCommunications • FLBEKAERT HEMIKSEM NV

Contactgegevens FLBEKAERT HEMIKSEM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBEKAERT HEMIKSEM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBEKAERT HEMIKSEM NV

Regio (region): Hemiksem, België

Adres (address): files-AddressScheldeboord 10 2620 Hemiksem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-70-18-11 32-38-70-18-11

Fax (fax): 32-38-70-18-65 32-38-70-18-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBEKAERT HEMIKSEM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBEKAERT HEMIKSEM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBEKAERT HEMIKSEM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBEKAERT HEMIKSEM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBEKAERT HEMIKSEM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBEKAERT HEMIKSEM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBEKAERT HEMIKSEM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBEKAERT HEMIKSEM NV
Products information FLBEKAERT HEMIKSEM NV

BTW identificatienummer (tax): BE03154144287
Ondernemingsnummer: 7596740722
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 112,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLBEKAERT HEMIKSEM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Address files

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBEKAERT HEMIKSEM NV
(Get full report from official database of BE for FLBEKAERT HEMIKSEM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBEKAERT HEMIKSEM NV
Addition kinds of activities for FLBEKAERT HEMIKSEM NV

20990705. Salades, vers of gekoeld | Salads, fresh or refrigerated
24930300. Hardboard en fiberboard producten | Hardboard and fiberboard products
29929902. Refining van smeermiddelen en vetten, oa | Re-refining lubricating oils and greases, nec
32530000. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
32720200. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
33990200. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
52510102. Sneeuwkanonnen | Snowblowers
82110105. Katholieke special education school | Catholic special education school

Werken bij FLBEKAERT HEMIKSEM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBEKAERT HEMIKSEM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBEKAERT HEMIKSEM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBEKAERT HEMIKSEM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • VERKOOPSMEDEWERKER BAKKERIJ (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar extra verkoopsmedewerkers om in een goed draaiende bakkerij te werken. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, proper houden van de werkplek en het bedienen van klanten. De bakkerij is in het weekend telkens geopend zowel op zaterdag of zondag. Hou er dus rekening mee dat je op beide dagen zal worden ingezet, al dan niet afwisselend.

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van FLBEKAERT HEMIKSEM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBEKAERT HEMIKSEM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBEKAERT HEMIKSEM NV. Laat een reactie achter voor FLBEKAERT HEMIKSEM NV. FLBEKAERT HEMIKSEM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBEKAERT HEMIKSEM NV. Leave a respond for FLBEKAERT HEMIKSEM NV. FLBEKAERT HEMIKSEM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBEKAERT HEMIKSEM NV op de google maps. Adres en contacten FLBEKAERT HEMIKSEM NV
Location of FLBEKAERT HEMIKSEM NV on the google maps. Address and contacts of FLBEKAERT HEMIKSEM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBEKAERT HEMIKSEM NV FLBEKAERT HEMIKSEM NV: Goethals C | ROBERT VAN DEN ABEELE | Gathoye Fran?oise | Freesun | Claudie

Other related companies as FLBEKAERT HEMIKSEM NV: Goethals C | ROBERT VAN DEN ABEELE | Gathoye Fran?oise | Freesun | Claudie

FLBEKAERT HEMIKSEM NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Hemiksem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBEKAERT HEMIKSEM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03154144287. Het bedrijf FLBEKAERT HEMIKSEM NV bevindt zich op het adres: files-AddressScheldeboord 10 2620 Hemiksem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 112,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Address files. Producten gemaakt in FLBEKAERT HEMIKSEM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBEKAERT HEMIKSEM NV is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBEKAERT HEMIKSEM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBEKAERT HEMIKSEM NV, openstaande posities, locatie van FLBEKAERT HEMIKSEM NV op de kaart.

FLBEKAERT HEMIKSEM NV is a company, that was registered 1991 in Hemiksem region, Belgium. Full name of company is FLBEKAERT HEMIKSEM NV, company assigned to the tax number BE03154144287. The company FLBEKAERT HEMIKSEM NV is located at the address: files-AddressScheldeboord 10 2620 Hemiksem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 112,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Address files. Products created in FLBEKAERT HEMIKSEM NV were not found.
The main activity of FLBEKAERT HEMIKSEM NV is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBEKAERT HEMIKSEM NV is not available. You also can look at reviews of FLBEKAERT HEMIKSEM NV, open positions, location of FLBEKAERT HEMIKSEM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBEKAERT HEMIKSEM NV, Hemiksem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBEKAERT HEMIKSEM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBEKAERT HEMIKSEM NV, Hemiksem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBEKAERT HEMIKSEM NV, employees, financial statistics.