DUCHARNEUX CHARLES

Particuliere bedrijvenBosbouw • DUCHARNEUX CHARLES
Private companiesForestry • DUCHARNEUX CHARLES

Contactgegevens DUCHARNEUX CHARLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUCHARNEUX CHARLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUCHARNEUX CHARLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LEVAL 1; 6560; ERQUELINNES, België

Telefoon (phone): 71555409 (+32-71555409) 71555409 (+32-71555409)

Fax (fax): +32 (9) 694-80-38 +32 (9) 694-80-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUCHARNEUX CHARLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUCHARNEUX CHARLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUCHARNEUX CHARLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUCHARNEUX CHARLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUCHARNEUX CHARLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUCHARNEUX CHARLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUCHARNEUX CHARLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUCHARNEUX CHARLES
Products information DUCHARNEUX CHARLES

BTW identificatienummer (tax): BE04601867675
Ondernemingsnummer: 2855865478
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DUCHARNEUX CHARLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUCHARNEUX CHARLES
(Get full report from official database of BE for DUCHARNEUX CHARLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUCHARNEUX CHARLES
Addition kinds of activities for DUCHARNEUX CHARLES

329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
20350211. Groenten, gepekeld | Vegetables, pickled
20410000. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
36340405. Irons, elektrisch: huishouden | Irons, electric: household
38410500. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
80110300. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations

Werken bij DUCHARNEUX CHARLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUCHARNEUX CHARLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUCHARNEUX CHARLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUCHARNEUX CHARLES. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Extrusie - 3 Ploegen (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een extrusie operator. Hierbij sta je in voor een goede opvolging van het productieproces. Eventueel kan je ingrijpen wanneer nodig. Instellen van machines rekening houdende met de nodige parameters Afgewerkte producten inpakken (manueel of geautomatiseerd) Kwaliteitscontroles uitvoeren volgens welbepaalde procedures Data registreren in het computersysteem Preventief onderhoud uitvoeren aan de machine en technische storingen melden

 • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

 • Customer Service Representative (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

 • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

 • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

 • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

 • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Actief NV

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

 • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

 • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: hands@home

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

 • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FEINBREIN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

Zoek naar antwoorden van DUCHARNEUX CHARLES in sociale netwerken
Look for responds of DUCHARNEUX CHARLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUCHARNEUX CHARLES. Laat een reactie achter voor DUCHARNEUX CHARLES. DUCHARNEUX CHARLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUCHARNEUX CHARLES. Leave a respond for DUCHARNEUX CHARLES. DUCHARNEUX CHARLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUCHARNEUX CHARLES op de google maps. Adres en contacten DUCHARNEUX CHARLES
Location of DUCHARNEUX CHARLES on the google maps. Address and contacts of DUCHARNEUX CHARLES

Andere gerelateerde bedrijven als come DUCHARNEUX CHARLES DUCHARNEUX CHARLES: MARETOURS | Piette Willem & Co BVBA | DOMUS SOINS CONTINUS ET PALLIATIFS A DOMICILE | TZIGANE | Benoot A

Other related companies as DUCHARNEUX CHARLES: MARETOURS | Piette Willem & Co BVBA | DOMUS SOINS CONTINUS ET PALLIATIFS A DOMICILE | TZIGANE | Benoot A

DUCHARNEUX CHARLES is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUCHARNEUX CHARLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04601867675. Het bedrijf DUCHARNEUX CHARLES bevindt zich op het adres: RUE DE LEVAL 1; 6560; ERQUELINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 556,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DUCHARNEUX CHARLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUCHARNEUX CHARLES is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUCHARNEUX CHARLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUCHARNEUX CHARLES, openstaande posities, locatie van DUCHARNEUX CHARLES op de kaart.

DUCHARNEUX CHARLES is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUCHARNEUX CHARLES, company assigned to the tax number BE04601867675. The company DUCHARNEUX CHARLES is located at the address: RUE DE LEVAL 1; 6560; ERQUELINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 556,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DUCHARNEUX CHARLES were not found.
The main activity of DUCHARNEUX CHARLES is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DUCHARNEUX CHARLES is not available. You also can look at reviews of DUCHARNEUX CHARLES, open positions, location of DUCHARNEUX CHARLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUCHARNEUX CHARLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUCHARNEUX CHARLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUCHARNEUX CHARLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUCHARNEUX CHARLES, employees, financial statistics.