MARETOURS

Particuliere bedrijvenBosbouw • MARETOURS
Private companiesForestry • MARETOURS

Contactgegevens MARETOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARETOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARETOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 4; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53729797 (+32-53729797) 53729797 (+32-53729797)

Fax (fax): +32 (87) 299-10-67 +32 (87) 299-10-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARETOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARETOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARETOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARETOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARETOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARETOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARETOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARETOURS
Products information MARETOURS

BTW identificatienummer (tax): BE03525482177
Ondernemingsnummer: 1789367675
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 223,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MARETOURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARETOURS
(Get full report from official database of BE for MARETOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARETOURS
Addition kinds of activities for MARETOURS

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
289902. zuren | Acids
769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
836102. Jeugdcorrectieve voorzieningen | Juvenile correctional facilities
28999933. Oliebehandelingsverbindingen | Oil treating compounds
32110200. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
35230413. Loaders, boerderij type: mest, algemeen nut | Loaders, farm type: manure, general utility
50650409. Videoutrusting, elektronisch | Video equipment, electronic

Werken bij MARETOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARETOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARETOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARETOURS. Looking for open vacancies in other companies

 • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

 • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

 • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS PUURS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

 • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

 • chauffeur (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

  Type: Vaste Job

  Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

 • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

 • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

 • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

 • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

 • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

  Type: Werfreserve

  MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

Zoek naar antwoorden van MARETOURS in sociale netwerken
Look for responds of MARETOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARETOURS. Laat een reactie achter voor MARETOURS. MARETOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARETOURS. Leave a respond for MARETOURS. MARETOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARETOURS op de google maps. Adres en contacten MARETOURS
Location of MARETOURS on the google maps. Address and contacts of MARETOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARETOURS MARETOURS: Drink's du Cheval Blanc | Wijckmans Wolting BVBA | COIFFURE LEA | S. ALLARD | Bross茅 Danny

Other related companies as MARETOURS: Drink's du Cheval Blanc | Wijckmans Wolting BVBA | COIFFURE LEA | S. ALLARD | Bross茅 Danny

MARETOURS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARETOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03525482177. Het bedrijf MARETOURS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 4; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 223,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in MARETOURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARETOURS is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARETOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARETOURS, openstaande posities, locatie van MARETOURS op de kaart.

MARETOURS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARETOURS, company assigned to the tax number BE03525482177. The company MARETOURS is located at the address: KERKSTRAAT 4; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 223,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reisbureaus. Products created in MARETOURS were not found.
The main activity of MARETOURS is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARETOURS is not available. You also can look at reviews of MARETOURS, open positions, location of MARETOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARETOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARETOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARETOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARETOURS, employees, financial statistics.