DEHAYE ETS

Contactgegevens DEHAYE ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEHAYE ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEHAYE ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?ARGILETTE 6; 6183; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71451334 (+32-71451334) 71451334 (+32-71451334)

Fax (fax): +32 (87) 330-39-16 +32 (87) 330-39-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEHAYE ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEHAYE ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEHAYE ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEHAYE ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEHAYE ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEHAYE ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEHAYE ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEHAYE ETS
Products information DEHAYE ETS

BTW identificatienummer (tax): BE08805511474
Ondernemingsnummer: 4634826660
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DEHAYE ETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEHAYE ETS
(Get full report from official database of BE for DEHAYE ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEHAYE ETS
Addition kinds of activities for DEHAYE ETS

8072. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
109499. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
251499. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
26310411. pressboard | Pressboard
34430124. Vuilnisrekken, metalen plaat | Trash racks, metal plate
34529903. Machine toetsen | Machine keys
36940206. Motoren, beginnend: auto en vliegtuig | Motors, starting: automotive and aircraft
38299904. Compassen, magnetisch: draagbaar type | Compasses, magnetic: portable type
51229904. Geneeskunde kast diversen | Medicine cabinet sundries
79299905. Entertainment groep | Entertainment group

Werken bij DEHAYE ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEHAYE ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEHAYE ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEHAYE ETS. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

 • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

 • Wegenwerker (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

 • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

 • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP Services NV

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

 • Student (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

 • STUDENT ZEB (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

 • Storingstechnieker (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

 • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

 • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van DEHAYE ETS in sociale netwerken
Look for responds of DEHAYE ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEHAYE ETS. Laat een reactie achter voor DEHAYE ETS. DEHAYE ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEHAYE ETS. Leave a respond for DEHAYE ETS. DEHAYE ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEHAYE ETS op de google maps. Adres en contacten DEHAYE ETS
Location of DEHAYE ETS on the google maps. Address and contacts of DEHAYE ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEHAYE ETS DEHAYE ETS: JAN HAECK | J.M.A. MUSICERENDE JEUGD | Van Rymenant Erik | N. SPIGARELLI | Cambridge

Other related companies as DEHAYE ETS: JAN HAECK | J.M.A. MUSICERENDE JEUGD | Van Rymenant Erik | N. SPIGARELLI | Cambridge

DEHAYE ETS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEHAYE ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08805511474. Het bedrijf DEHAYE ETS bevindt zich op het adres: RUE DE L?ARGILETTE 6; 6183; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in DEHAYE ETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEHAYE ETS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEHAYE ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEHAYE ETS, openstaande posities, locatie van DEHAYE ETS op de kaart.

DEHAYE ETS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEHAYE ETS, company assigned to the tax number BE08805511474. The company DEHAYE ETS is located at the address: RUE DE L?ARGILETTE 6; 6183; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in DEHAYE ETS were not found.
The main activity of DEHAYE ETS is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEHAYE ETS is not available. You also can look at reviews of DEHAYE ETS, open positions, location of DEHAYE ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEHAYE ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEHAYE ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEHAYE ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEHAYE ETS, employees, financial statistics.