POSTFORM

Contactgegevens POSTFORM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTFORM: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTFORM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTERLOSEWEG 19; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14541505 (+32-14541505) 14541505 (+32-14541505)

Fax (fax): +32 (69) 450-18-51 +32 (69) 450-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTFORM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTFORM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTFORM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTFORM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTFORM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTFORM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTFORM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTFORM
Products information POSTFORM

BTW identificatienummer (tax): BE05975158691
Ondernemingsnummer: 3745758056
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in POSTFORM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Houtbewerking and -behandeling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTFORM
(Get full report from official database of BE for POSTFORM)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTFORM
Addition kinds of activities for POSTFORM

6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
224101. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
254199. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
26550101. Kegels, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Cones, fiber: made from purchased material
28239906. Viscose vezels, banden, strips en garen | Viscose fibers, bands, strips, and yarn
33150307. Draadproducten, ferro / ijzer: gemaakt in wiredrawing planten | Wire products, ferrous/iron: made in wiredrawing plants
86990200. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
94319906. Gezondheidsstatistiek centrum, overheid | Health statistics center, government

Werken bij POSTFORM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTFORM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTFORM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTFORM. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

 • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

 • Redder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

 • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

 • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Student FItness-onthaal (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BOOM - FIT

  Type: Studentenjob

  Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

 • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

 • Administratief bediende planning (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

 • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Marijke Goovaerts

  Type: Vaste Job

  Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

 • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

 • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

 • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Bakkerij Stefaan

  Type: Flexijob

  Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van POSTFORM in sociale netwerken
Look for responds of POSTFORM in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTFORM. Laat een reactie achter voor POSTFORM. POSTFORM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTFORM. Leave a respond for POSTFORM. POSTFORM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTFORM op de google maps. Adres en contacten POSTFORM
Location of POSTFORM on the google maps. Address and contacts of POSTFORM

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTFORM POSTFORM: Claeys L | PATRICK DONCK | JOS VAN VLIERDEN NV | Klokhuis ('t) | OGC

Other related companies as POSTFORM: Claeys L | PATRICK DONCK | JOS VAN VLIERDEN NV | Klokhuis ('t) | OGC

POSTFORM is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTFORM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05975158691. Het bedrijf POSTFORM bevindt zich op het adres: WESTERLOSEWEG 19; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Houtbewerking and -behandeling. Producten gemaakt in POSTFORM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTFORM is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTFORM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTFORM, openstaande posities, locatie van POSTFORM op de kaart.

POSTFORM is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTFORM, company assigned to the tax number BE05975158691. The company POSTFORM is located at the address: WESTERLOSEWEG 19; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Houtbewerking and -behandeling. Products created in POSTFORM were not found.
The main activity of POSTFORM is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTFORM is not available. You also can look at reviews of POSTFORM, open positions, location of POSTFORM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTFORM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTFORM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTFORM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTFORM, employees, financial statistics.