Klokhuis ('t)

Contactgegevens Klokhuis ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klokhuis ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Klokhuis ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstraat 7; 9940; Evergem (Sleidinge), België

Telefoon (phone): 09 357 40 45 (+32-09 357 40 45) 09 357 40 45 (+32-09 357 40 45)

Fax (fax): +32 (63) 330-28-10 +32 (63) 330-28-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klokhuis ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klokhuis ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klokhuis ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klokhuis ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klokhuis ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klokhuis ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klokhuis ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klokhuis ('t)
Products information Klokhuis ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE03788604736
Ondernemingsnummer: 8817871093
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Klokhuis ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klokhuis ('t)
(Get full report from official database of BE for Klokhuis ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Klokhuis ('t)
Addition kinds of activities for Klokhuis ('t)

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
931101. belasting | Taxation
39110105. Kettingen, edelmetaal | Necklaces, precious metal
51429903. Soep, bevroren | Soup, frozen
79970100. Ijs sporten | Ice sports

Werken bij Klokhuis ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klokhuis ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klokhuis ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klokhuis ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Plaatser binnenschrijnwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GEBROEDERS MEERSCHAEGE

    Type: Vaste Job

    We zijn een dynamisch bedrijf, met goede naam, gespecialiseerd in interieurinrichting Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf in Lochristi en je bent meestal met 2 op de baan Je plaatst gipskartonplafonds en -wanden, systeemplafonds en binnendeuren

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

Zoek naar antwoorden van Klokhuis ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Klokhuis ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klokhuis ('t). Laat een reactie achter voor Klokhuis ('t). Klokhuis ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klokhuis ('t). Leave a respond for Klokhuis ('t). Klokhuis ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klokhuis ('t) op de google maps. Adres en contacten Klokhuis ('t)
Location of Klokhuis ('t) on the google maps. Address and contacts of Klokhuis ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Klokhuis ('t) Klokhuis ('t): FL4PLEASURE BVBA | COIFFURE JOSIANE | CORNELIS WOONDECORATIE | R. GEUKENS | Barco Display Systems

Other related companies as Klokhuis ('t): FL4PLEASURE BVBA | COIFFURE JOSIANE | CORNELIS WOONDECORATIE | R. GEUKENS | Barco Display Systems

Klokhuis ('t) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Klokhuis ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03788604736. Het bedrijf Klokhuis ('t) bevindt zich op het adres: Schoolstraat 7; 9940; Evergem (Sleidinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Klokhuis ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Klokhuis ('t) is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klokhuis ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klokhuis ('t), openstaande posities, locatie van Klokhuis ('t) op de kaart.

Klokhuis ('t) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Klokhuis ('t), company assigned to the tax number BE03788604736. The company Klokhuis ('t) is located at the address: Schoolstraat 7; 9940; Evergem (Sleidinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. Products created in Klokhuis ('t) were not found.
The main activity of Klokhuis ('t) is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Klokhuis ('t) is not available. You also can look at reviews of Klokhuis ('t), open positions, location of Klokhuis ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klokhuis ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klokhuis ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klokhuis ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klokhuis ('t), employees, financial statistics.