FL4PLEASURE BVBA

Contactgegevens FL4PLEASURE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FL4PLEASURE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FL4PLEASURE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Osystr 35, Internal Postal Box 1 2930 Brasschaat - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-63-34-13 32-36-63-34-13

Fax (fax): 32-36-51-87-90 32-36-51-87-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FL4PLEASURE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FL4PLEASURE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FL4PLEASURE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FL4PLEASURE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FL4PLEASURE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FL4PLEASURE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FL4PLEASURE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FL4PLEASURE BVBA
Products information FL4PLEASURE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01230987548
Ondernemingsnummer: 9248535156
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FL4PLEASURE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Microcomputers, consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FL4PLEASURE BVBA
(Get full report from official database of BE for FL4PLEASURE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FL4PLEASURE BVBA
Addition kinds of activities for FL4PLEASURE BVBA

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
20460402. Glutenmeel | Gluten meal
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
35370101. Vliegtuig motor cradles | Aircraft engine cradles
35370217. Vrachtwagens, gebruikt in planten, dokken, terminals, enz. | Truck trailers, used in plants, docks, terminals, etc.
37249916. Turbo-superchargers, vliegtuigen | Turbo-superchargers, aircraft
41110202. Trolley operatie | Trolley operation
50329907. Zand, constructie | Sand, construction
50840905. Verpakkingsmachines en uitrusting | Packaging machinery and equipment

Werken bij FL4PLEASURE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FL4PLEASURE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FL4PLEASURE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FL4PLEASURE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van FL4PLEASURE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FL4PLEASURE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FL4PLEASURE BVBA. Laat een reactie achter voor FL4PLEASURE BVBA. FL4PLEASURE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FL4PLEASURE BVBA. Leave a respond for FL4PLEASURE BVBA. FL4PLEASURE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FL4PLEASURE BVBA op de google maps. Adres en contacten FL4PLEASURE BVBA
Location of FL4PLEASURE BVBA on the google maps. Address and contacts of FL4PLEASURE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FL4PLEASURE BVBA FL4PLEASURE BVBA: BOUCHERIE MIC-MEAT | VDAB | DE GEETER DANIEL EN DAVY | Dierckx R | BOUWMACHINES G SNIJERS

Other related companies as FL4PLEASURE BVBA: BOUCHERIE MIC-MEAT | VDAB | DE GEETER DANIEL EN DAVY | Dierckx R | BOUWMACHINES G SNIJERS

FL4PLEASURE BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FL4PLEASURE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01230987548. Het bedrijf FL4PLEASURE BVBA bevindt zich op het adres: Osystr 35, Internal Postal Box 1 2930 Brasschaat - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Microcomputers, consultants. Producten gemaakt in FL4PLEASURE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FL4PLEASURE BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FL4PLEASURE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FL4PLEASURE BVBA, openstaande posities, locatie van FL4PLEASURE BVBA op de kaart.

FL4PLEASURE BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FL4PLEASURE BVBA, company assigned to the tax number BE01230987548. The company FL4PLEASURE BVBA is located at the address: Osystr 35, Internal Postal Box 1 2930 Brasschaat - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 168,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Microcomputers, consultants. Products created in FL4PLEASURE BVBA were not found.
The main activity of FL4PLEASURE BVBA is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FL4PLEASURE BVBA is not available. You also can look at reviews of FL4PLEASURE BVBA, open positions, location of FL4PLEASURE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FL4PLEASURE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FL4PLEASURE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FL4PLEASURE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FL4PLEASURE BVBA, employees, financial statistics.