SECHEVAL BOIS

Contactgegevens SECHEVAL BOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SECHEVAL BOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SECHEVAL BOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): S?CHEVAL 7A; 4920; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43844686 (+32-43844686) 43844686 (+32-43844686)

Fax (fax): +32 (69) 803-37-81 +32 (69) 803-37-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SECHEVAL BOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SECHEVAL BOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SECHEVAL BOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SECHEVAL BOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SECHEVAL BOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SECHEVAL BOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SECHEVAL BOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SECHEVAL BOIS
Products information SECHEVAL BOIS

BTW identificatienummer (tax): BE08700317382
Ondernemingsnummer: 1533660888
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in SECHEVAL BOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SECHEVAL BOIS
(Get full report from official database of BE for SECHEVAL BOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SECHEVAL BOIS
Addition kinds of activities for SECHEVAL BOIS

5611. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
281904. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
519907. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
824900. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec
30890305. Downspouts, kunststoffen | Downspouts, plastics
83220501. Gezin (huwelijk) counseling | Family (marriage) counseling
95319903. Behuisingsautoriteit, niet-opererende: overheid | Housing authority, nonoperating: government

Werken bij SECHEVAL BOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SECHEVAL BOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SECHEVAL BOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SECHEVAL BOIS. Looking for open vacancies in other companies

 • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

 • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

 • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

 • Elektrotechnieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: DELICAKE

  Type: Studentenjob

  Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

 • Jobstudent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: WE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

 • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

Zoek naar antwoorden van SECHEVAL BOIS in sociale netwerken
Look for responds of SECHEVAL BOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SECHEVAL BOIS. Laat een reactie achter voor SECHEVAL BOIS. SECHEVAL BOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SECHEVAL BOIS. Leave a respond for SECHEVAL BOIS. SECHEVAL BOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SECHEVAL BOIS op de google maps. Adres en contacten SECHEVAL BOIS
Location of SECHEVAL BOIS on the google maps. Address and contacts of SECHEVAL BOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come SECHEVAL BOIS SECHEVAL BOIS: C?TE MER | Atmosfeer | MARC TUYTSCHAEVER | JEAN-MICHEL INCOURT | IVO DE VOS

Other related companies as SECHEVAL BOIS: C?TE MER | Atmosfeer | MARC TUYTSCHAEVER | JEAN-MICHEL INCOURT | IVO DE VOS

SECHEVAL BOIS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SECHEVAL BOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08700317382. Het bedrijf SECHEVAL BOIS bevindt zich op het adres: S?CHEVAL 7A; 4920; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in SECHEVAL BOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SECHEVAL BOIS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SECHEVAL BOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SECHEVAL BOIS, openstaande posities, locatie van SECHEVAL BOIS op de kaart.

SECHEVAL BOIS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SECHEVAL BOIS, company assigned to the tax number BE08700317382. The company SECHEVAL BOIS is located at the address: S?CHEVAL 7A; 4920; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in SECHEVAL BOIS were not found.
The main activity of SECHEVAL BOIS is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SECHEVAL BOIS is not available. You also can look at reviews of SECHEVAL BOIS, open positions, location of SECHEVAL BOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SECHEVAL BOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SECHEVAL BOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SECHEVAL BOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SECHEVAL BOIS, employees, financial statistics.