HENS ERIK BVBA

Contactgegevens HENS ERIK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENS ERIK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENS ERIK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARNIXDREEF 2; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34808101 (+32-34808101) 34808101 (+32-34808101)

Fax (fax): +32 (15) 164-61-57 +32 (15) 164-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENS ERIK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENS ERIK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENS ERIK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENS ERIK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENS ERIK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENS ERIK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENS ERIK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENS ERIK BVBA
Products information HENS ERIK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08215820312
Ondernemingsnummer: 1255706787
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Véhicules: Voitures.. Type de véhicule: Breaks,Fourgonnettes,Camionnettes.

Product categorie (product category): Opel Véhicules Utilitaires. Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENS ERIK BVBA
(Get full report from official database of BE for HENS ERIK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENS ERIK BVBA
Addition kinds of activities for HENS ERIK BVBA

2875. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
17210000. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
31110400. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
35789901. Betting machines, pari-mutuel | Betting machines, pari-mutuel
51439903. Zuivel depot | Dairy depot
51991000. Posters en decals | Posters and decals
73380000. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting

Werken bij HENS ERIK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENS ERIK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENS ERIK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENS ERIK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien/carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien/carrossier.

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Elektricien (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van HENS ERIK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HENS ERIK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENS ERIK BVBA. Laat een reactie achter voor HENS ERIK BVBA. HENS ERIK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENS ERIK BVBA. Leave a respond for HENS ERIK BVBA. HENS ERIK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENS ERIK BVBA op de google maps. Adres en contacten HENS ERIK BVBA
Location of HENS ERIK BVBA on the google maps. Address and contacts of HENS ERIK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HENS ERIK BVBA HENS ERIK BVBA: FLMEDILOM & CO NV | 'T NAAIDOOSJE | ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. | JOS EERDEKENS | Romed

Other related companies as HENS ERIK BVBA: FLMEDILOM & CO NV | 'T NAAIDOOSJE | ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. | JOS EERDEKENS | Romed

HENS ERIK BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENS ERIK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08215820312. Het bedrijf HENS ERIK BVBA bevindt zich op het adres: MARNIXDREEF 2; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opel Véhicules Utilitaires. Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures.. Type de véhicule: Breaks,Fourgonnettes,Camionnettes..
De hoofdactiviteit van HENS ERIK BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENS ERIK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENS ERIK BVBA, openstaande posities, locatie van HENS ERIK BVBA op de kaart.

HENS ERIK BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENS ERIK BVBA, company assigned to the tax number BE08215820312. The company HENS ERIK BVBA is located at the address: MARNIXDREEF 2; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opel Véhicules Utilitaires. Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures.. Type de véhicule: Breaks,Fourgonnettes,Camionnettes..
The main activity of HENS ERIK BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HENS ERIK BVBA is not available. You also can look at reviews of HENS ERIK BVBA, open positions, location of HENS ERIK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENS ERIK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENS ERIK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENS ERIK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENS ERIK BVBA, employees, financial statistics.