ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.

Contactgegevens ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PIERRE DAVID 146BB; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87337568 (+32-87337568) 87337568 (+32-87337568)

Fax (fax): +32 (11) 911-23-12 +32 (11) 911-23-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.
Products information ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.

BTW identificatienummer (tax): BE02588623046
Ondernemingsnummer: 2721282958
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.
(Get full report from official database of BE for ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.
Addition kinds of activities for ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.

382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
632100. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
22829905. Garen gooien | Throwing yarn
32649902. Ferriet- en ferrietdelen | Ferrite and ferrite parts
34699915. Spinning metaal voor de handel | Spinning metal for the trade
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange
83999904. Fondsverhogende organisatie, zonder kosten | Fund raising organization, non-fee basis

Werken bij ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

 • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

 • Operator 2 ploegen (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

  Regio: SLEIDINGE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: FORUM CALL AALST

  Type: Studentenjob

  Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

 • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ANROB

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

 • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

 • Calculator (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

 • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: THE POWERSHOP

  Type: Vaste Job

  . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

 • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

Zoek naar antwoorden van ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. in sociale netwerken
Look for responds of ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.. Laat een reactie achter voor ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.. ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.. Leave a respond for ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.. ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. op de google maps. Adres en contacten ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.
Location of ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. on the google maps. Address and contacts of ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.

Andere gerelateerde bedrijven als come ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.: Wendy | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Baele M | OLIVIER KOCK | AIME ROELANDT

Other related companies as ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB.: Wendy | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Baele M | OLIVIER KOCK | AIME ROELANDT

ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02588623046. Het bedrijf ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. bevindt zich op het adres: RUE PIERRE DAVID 146BB; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB., openstaande posities, locatie van ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. op de kaart.

ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB., company assigned to the tax number BE02588623046. The company ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. is located at the address: RUE PIERRE DAVID 146BB; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. were not found.
The main activity of ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. is not available. You also can look at reviews of ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB., open positions, location of ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERNST.ENT.GEN.PROM.IMMOB., employees, financial statistics.