MAISON COVALUX-BOUILLON

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MAISON COVALUX-BOUILLON
Private companiesHealth Services • MAISON COVALUX-BOUILLON

Contactgegevens MAISON COVALUX-BOUILLON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON COVALUX-BOUILLON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON COVALUX-BOUILLON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MARCHE 66A; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61212231 (+32-61212231) 61212231 (+32-61212231)

Fax (fax): +32 (13) 819-90-89 +32 (13) 819-90-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON COVALUX-BOUILLON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON COVALUX-BOUILLON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON COVALUX-BOUILLON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON COVALUX-BOUILLON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON COVALUX-BOUILLON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON COVALUX-BOUILLON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON COVALUX-BOUILLON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON COVALUX-BOUILLON
Products information MAISON COVALUX-BOUILLON

BTW identificatienummer (tax): BE09084289550
Ondernemingsnummer: 1080474853
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MAISON COVALUX-BOUILLON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voertuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON COVALUX-BOUILLON
(Get full report from official database of BE for MAISON COVALUX-BOUILLON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON COVALUX-BOUILLON
Addition kinds of activities for MAISON COVALUX-BOUILLON

273201. Boeken, alleen afdrukken | Books, printing only
17999916. Installatie van food service apparatuur | Food service equipment installation
20839900. Malt, nec | Malt, nec
32950102. Feldspar, gemalen of anderszins behandeld | Feldspar, ground or otherwise treated
32990306. pleisterwerk | Stucco

Werken bij MAISON COVALUX-BOUILLON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON COVALUX-BOUILLON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON COVALUX-BOUILLON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON COVALUX-BOUILLON. Looking for open vacancies in other companies

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van MAISON COVALUX-BOUILLON in sociale netwerken
Look for responds of MAISON COVALUX-BOUILLON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON COVALUX-BOUILLON. Laat een reactie achter voor MAISON COVALUX-BOUILLON. MAISON COVALUX-BOUILLON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON COVALUX-BOUILLON. Leave a respond for MAISON COVALUX-BOUILLON. MAISON COVALUX-BOUILLON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON COVALUX-BOUILLON op de google maps. Adres en contacten MAISON COVALUX-BOUILLON
Location of MAISON COVALUX-BOUILLON on the google maps. Address and contacts of MAISON COVALUX-BOUILLON

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON COVALUX-BOUILLON MAISON COVALUX-BOUILLON: Dillen BVBA | ASSUVAN | AA LIGHT-SERVICE | D & P Consult NV | JAN DEBLOCK

Other related companies as MAISON COVALUX-BOUILLON: Dillen BVBA | ASSUVAN | AA LIGHT-SERVICE | D & P Consult NV | JAN DEBLOCK

MAISON COVALUX-BOUILLON is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON COVALUX-BOUILLON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09084289550. Het bedrijf MAISON COVALUX-BOUILLON bevindt zich op het adres: ROUTE DE MARCHE 66A; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Producten gemaakt in MAISON COVALUX-BOUILLON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON COVALUX-BOUILLON is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON COVALUX-BOUILLON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON COVALUX-BOUILLON, openstaande posities, locatie van MAISON COVALUX-BOUILLON op de kaart.

MAISON COVALUX-BOUILLON is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON COVALUX-BOUILLON, company assigned to the tax number BE09084289550. The company MAISON COVALUX-BOUILLON is located at the address: ROUTE DE MARCHE 66A; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Products created in MAISON COVALUX-BOUILLON were not found.
The main activity of MAISON COVALUX-BOUILLON is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON COVALUX-BOUILLON is not available. You also can look at reviews of MAISON COVALUX-BOUILLON, open positions, location of MAISON COVALUX-BOUILLON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON COVALUX-BOUILLON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON COVALUX-BOUILLON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON COVALUX-BOUILLON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON COVALUX-BOUILLON, employees, financial statistics.