?T KLAVIER

Contactgegevens ?T KLAVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T KLAVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T KLAVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 285; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24532847 (+32-24532847) 24532847 (+32-24532847)

Fax (fax): +32 (67) 559-30-58 +32 (67) 559-30-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T KLAVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T KLAVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T KLAVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T KLAVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T KLAVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T KLAVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T KLAVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T KLAVIER
Products information ?T KLAVIER

BTW identificatienummer (tax): BE04527709960
Ondernemingsnummer: 7037811279
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Opérateurs de Parcs Automobiles.. Type de Cuisine: Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses. Restaurants. Services annexes des transports terrestres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T KLAVIER
(Get full report from official database of BE for ?T KLAVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T KLAVIER
Addition kinds of activities for ?T KLAVIER

232903. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
249907. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
25110602. Console tafels: hout | Console tables: wood
35370210. Heftrucks, industrieel: vorken, platformen, schroeven, enz. | Lift trucks, industrial: fork, platform, straddle, etc.
36919903. Loodzuur batterijen (batterijen) | Lead acid batteries (storage batteries)
72519900. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec

Werken bij ?T KLAVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T KLAVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T KLAVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T KLAVIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent vulploeg supermarkt (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers, om enkele dagen door de week na school te werken (van 17u00 tot 20u00). Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van ?T KLAVIER in sociale netwerken
Look for responds of ?T KLAVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T KLAVIER. Laat een reactie achter voor ?T KLAVIER. ?T KLAVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T KLAVIER. Leave a respond for ?T KLAVIER. ?T KLAVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T KLAVIER op de google maps. Adres en contacten ?T KLAVIER
Location of ?T KLAVIER on the google maps. Address and contacts of ?T KLAVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T KLAVIER ?T KLAVIER: AUGUST VAN MUYLDER | COIFFURE CORINE | MARCO SPANU | El Gringo | Gemeentelijke Openbare Bibliotheek

Other related companies as ?T KLAVIER: AUGUST VAN MUYLDER | COIFFURE CORINE | MARCO SPANU | El Gringo | Gemeentelijke Openbare Bibliotheek

?T KLAVIER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T KLAVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04527709960. Het bedrijf ?T KLAVIER bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 285; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Restaurants. Services annexes des transports terrestres. Lijst met producten zijn Services: Opérateurs de Parcs Automobiles.. Type de Cuisine: Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air..
De hoofdactiviteit van ?T KLAVIER is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T KLAVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T KLAVIER, openstaande posities, locatie van ?T KLAVIER op de kaart.

?T KLAVIER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T KLAVIER, company assigned to the tax number BE04527709960. The company ?T KLAVIER is located at the address: GENTSESTEENWEG 285; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités récréatives diverses. Restaurants. Services annexes des transports terrestres. List of products are Services: Opérateurs de Parcs Automobiles.. Type de Cuisine: Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air..
The main activity of ?T KLAVIER is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T KLAVIER is not available. You also can look at reviews of ?T KLAVIER, open positions, location of ?T KLAVIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T KLAVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T KLAVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T KLAVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T KLAVIER, employees, financial statistics.