Gemeentelijke Openbare Bibliotheek

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Gemeentelijke Openbare Bibliotheek
Private companiesEducational Services • Gemeentelijke Openbare Bibliotheek

Contactgegevens Gemeentelijke Openbare Bibliotheek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gemeentelijke Openbare Bibliotheek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gemeentelijke Openbare Bibliotheek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastorijstraat 10; 2460; Kasterlee, België

Telefoon (phone): 014 85 00 11 (+32-014 85 00 11) 014 85 00 11 (+32-014 85 00 11)

Fax (fax): 014 85 37 82 (+32-014 85 37 82) 014 85 37 82 (+32-014 85 37 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gemeentelijke Openbare Bibliotheek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gemeentelijke Openbare Bibliotheek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gemeentelijke Openbare Bibliotheek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gemeentelijke Openbare Bibliotheek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gemeentelijke Openbare Bibliotheek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gemeentelijke Openbare Bibliotheek
Products information Gemeentelijke Openbare Bibliotheek

BTW identificatienummer (tax): BE07801635742
Ondernemingsnummer: 8079315185
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Gemeentelijke Openbare Bibliotheek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Libraries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gemeentelijke Openbare Bibliotheek
(Get full report from official database of BE for Gemeentelijke Openbare Bibliotheek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gemeentelijke Openbare Bibliotheek
Addition kinds of activities for Gemeentelijke Openbare Bibliotheek

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
356902. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
01610402. Bok Choy boerderij | Bok choy farm
26559902. Pannen en leegten, vezels of karton: uit gekochte materialen | Pans and voids, fiber or cardboard: from purchased material
36250104. Motorstarter en regelaars, elektrisch | Motor starters and controllers, electric

Werken bij Gemeentelijke Openbare Bibliotheek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gemeentelijke Openbare Bibliotheek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gemeentelijke Openbare Bibliotheek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gemeentelijke Openbare Bibliotheek. Looking for open vacancies in other companies

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van Gemeentelijke Openbare Bibliotheek in sociale netwerken
Look for responds of Gemeentelijke Openbare Bibliotheek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gemeentelijke Openbare Bibliotheek. Laat een reactie achter voor Gemeentelijke Openbare Bibliotheek. Gemeentelijke Openbare Bibliotheek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gemeentelijke Openbare Bibliotheek. Leave a respond for Gemeentelijke Openbare Bibliotheek. Gemeentelijke Openbare Bibliotheek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gemeentelijke Openbare Bibliotheek op de google maps. Adres en contacten Gemeentelijke Openbare Bibliotheek
Location of Gemeentelijke Openbare Bibliotheek on the google maps. Address and contacts of Gemeentelijke Openbare Bibliotheek

Andere gerelateerde bedrijven als come Gemeentelijke Openbare Bibliotheek Gemeentelijke Openbare Bibliotheek: HEYTENS | CORNELIS | BRONN TECHNICS | Renaissance (La) | CHARLOTTE CALLEWAERT

Other related companies as Gemeentelijke Openbare Bibliotheek: HEYTENS | CORNELIS | BRONN TECHNICS | Renaissance (La) | CHARLOTTE CALLEWAERT

Gemeentelijke Openbare Bibliotheek is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07801635742. Het bedrijf Gemeentelijke Openbare Bibliotheek bevindt zich op het adres: Pastorijstraat 10; 2460; Kasterlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Libraries. Producten gemaakt in Gemeentelijke Openbare Bibliotheek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gemeentelijke Openbare Bibliotheek is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gemeentelijke Openbare Bibliotheek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, openstaande posities, locatie van Gemeentelijke Openbare Bibliotheek op de kaart.

Gemeentelijke Openbare Bibliotheek is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, company assigned to the tax number BE07801635742. The company Gemeentelijke Openbare Bibliotheek is located at the address: Pastorijstraat 10; 2460; Kasterlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Libraries. Products created in Gemeentelijke Openbare Bibliotheek were not found.
The main activity of Gemeentelijke Openbare Bibliotheek is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gemeentelijke Openbare Bibliotheek is not available. You also can look at reviews of Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, open positions, location of Gemeentelijke Openbare Bibliotheek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gemeentelijke Openbare Bibliotheek, employees, financial statistics.