CROIX-ROUGE HERSTAL

Contactgegevens CROIX-ROUGE HERSTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROIX-ROUGE HERSTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROIX-ROUGE HERSTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DERRI?RE LES RHIEUX 57; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42647379 (+32-42647379) 42647379 (+32-42647379)

Fax (fax): +32 (87) 423-39-54 +32 (87) 423-39-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROIX-ROUGE HERSTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROIX-ROUGE HERSTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROIX-ROUGE HERSTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROIX-ROUGE HERSTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROIX-ROUGE HERSTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROIX-ROUGE HERSTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROIX-ROUGE HERSTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROIX-ROUGE HERSTAL
Products information CROIX-ROUGE HERSTAL

BTW identificatienummer (tax): BE01528442382
Ondernemingsnummer: 6174285888
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services d'Ambulance: Ambulance.. Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement. Ambulances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROIX-ROUGE HERSTAL
(Get full report from official database of BE for CROIX-ROUGE HERSTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROIX-ROUGE HERSTAL
Addition kinds of activities for CROIX-ROUGE HERSTAL

17310000. Elektrisch werk | Electrical work
24110102. Kopbouten, hout: gekapt | Heading bolts, wood: hewn
29529900. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
35750000. Computer terminals | Computer terminals
37110403. Brandweerwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Fire department vehicles (motor vehicles), assembly of
38420403. Armbanden, orthopedisch | Braces, orthopedic
60999902. Depot makelaars | Deposit brokers
73890601. Decoratie service voor speciale evenementen | Decoration service for special events

Werken bij CROIX-ROUGE HERSTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROIX-ROUGE HERSTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROIX-ROUGE HERSTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROIX-ROUGE HERSTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Magazijnier, vaste late (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie : ° ontvangst nemen en stockeren van grondstoffen ° verzendklaarmaken van orders ° zendnota's aanmaken ° laad- en loswerk uitvoeren ° kwaliteitscontrole ° stockbeheer

  • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Tremelo en omgeving

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

Zoek naar antwoorden van CROIX-ROUGE HERSTAL in sociale netwerken
Look for responds of CROIX-ROUGE HERSTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROIX-ROUGE HERSTAL. Laat een reactie achter voor CROIX-ROUGE HERSTAL. CROIX-ROUGE HERSTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROIX-ROUGE HERSTAL. Leave a respond for CROIX-ROUGE HERSTAL. CROIX-ROUGE HERSTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROIX-ROUGE HERSTAL op de google maps. Adres en contacten CROIX-ROUGE HERSTAL
Location of CROIX-ROUGE HERSTAL on the google maps. Address and contacts of CROIX-ROUGE HERSTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CROIX-ROUGE HERSTAL CROIX-ROUGE HERSTAL: CAMARAM | F.C. R. LORCA NORD | B & M | CLAERHOUDT COUTURE | Vimmo Jos Verhaegen

Other related companies as CROIX-ROUGE HERSTAL: CAMARAM | F.C. R. LORCA NORD | B & M | CLAERHOUDT COUTURE | Vimmo Jos Verhaegen

CROIX-ROUGE HERSTAL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROIX-ROUGE HERSTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01528442382. Het bedrijf CROIX-ROUGE HERSTAL bevindt zich op het adres: RUE DERRI?RE LES RHIEUX 57; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Ambulances. Lijst met producten zijn Services d'Ambulance: Ambulance.. Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van CROIX-ROUGE HERSTAL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROIX-ROUGE HERSTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROIX-ROUGE HERSTAL, openstaande posities, locatie van CROIX-ROUGE HERSTAL op de kaart.

CROIX-ROUGE HERSTAL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROIX-ROUGE HERSTAL, company assigned to the tax number BE01528442382. The company CROIX-ROUGE HERSTAL is located at the address: RUE DERRI?RE LES RHIEUX 57; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. Ambulances. List of products are Services d'Ambulance: Ambulance.. Services: Croix Rouge..
The main activity of CROIX-ROUGE HERSTAL is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CROIX-ROUGE HERSTAL is not available. You also can look at reviews of CROIX-ROUGE HERSTAL, open positions, location of CROIX-ROUGE HERSTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROIX-ROUGE HERSTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROIX-ROUGE HERSTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROIX-ROUGE HERSTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROIX-ROUGE HERSTAL, employees, financial statistics.