Vimmo Jos Verhaegen

Contactgegevens Vimmo Jos Verhaegen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vimmo Jos Verhaegen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vimmo Jos Verhaegen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ferdinand Verbieststraat 7B; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 541 04 00 (+32-03 541 04 00) 03 541 04 00 (+32-03 541 04 00)

Fax (fax): +32 (64) 205-96-44 +32 (64) 205-96-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vimmo Jos Verhaegen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vimmo Jos Verhaegen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vimmo Jos Verhaegen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vimmo Jos Verhaegen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vimmo Jos Verhaegen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vimmo Jos Verhaegen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vimmo Jos Verhaegen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vimmo Jos Verhaegen
Products information Vimmo Jos Verhaegen

BTW identificatienummer (tax): BE03289276123
Ondernemingsnummer: 5776306152
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Bathroom installation & accessories

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vimmo Jos Verhaegen
(Get full report from official database of BE for Vimmo Jos Verhaegen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vimmo Jos Verhaegen
Addition kinds of activities for Vimmo Jos Verhaegen

1231. Antracietwinning | Anthracite mining
731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
26790801. Folieplank: gemaakt van aangekocht materiaal | Foil board: made from purchased material
28950000. Carbon zwart | Carbon black
35360101. Boot liften | Boat lifts
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
38410203. Bronchoscopen, behalve electromedical | Bronchoscopes, except electromedical
86610113. Gemeenschaps kerk | Community church
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij Vimmo Jos Verhaegen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vimmo Jos Verhaegen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vimmo Jos Verhaegen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vimmo Jos Verhaegen. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van Vimmo Jos Verhaegen in sociale netwerken
Look for responds of Vimmo Jos Verhaegen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vimmo Jos Verhaegen. Laat een reactie achter voor Vimmo Jos Verhaegen. Vimmo Jos Verhaegen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vimmo Jos Verhaegen. Leave a respond for Vimmo Jos Verhaegen. Vimmo Jos Verhaegen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vimmo Jos Verhaegen op de google maps. Adres en contacten Vimmo Jos Verhaegen
Location of Vimmo Jos Verhaegen on the google maps. Address and contacts of Vimmo Jos Verhaegen

Andere gerelateerde bedrijven als come Vimmo Jos Verhaegen Vimmo Jos Verhaegen: SALONS CERCLE ST.ETIENNE | PARTENA | MAISON DROUVEN | WILHELM RADERMACHER | MICHEL VANNEUVILLE

Other related companies as Vimmo Jos Verhaegen: SALONS CERCLE ST.ETIENNE | PARTENA | MAISON DROUVEN | WILHELM RADERMACHER | MICHEL VANNEUVILLE

Vimmo Jos Verhaegen is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vimmo Jos Verhaegen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03289276123. Het bedrijf Vimmo Jos Verhaegen bevindt zich op het adres: Ferdinand Verbieststraat 7B; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Bathroom installation & accessories.
De hoofdactiviteit van Vimmo Jos Verhaegen is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vimmo Jos Verhaegen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vimmo Jos Verhaegen, openstaande posities, locatie van Vimmo Jos Verhaegen op de kaart.

Vimmo Jos Verhaegen is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vimmo Jos Verhaegen, company assigned to the tax number BE03289276123. The company Vimmo Jos Verhaegen is located at the address: Ferdinand Verbieststraat 7B; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kitchen installations. List of products are Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Bathroom installation & accessories.
The main activity of Vimmo Jos Verhaegen is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vimmo Jos Verhaegen is not available. You also can look at reviews of Vimmo Jos Verhaegen, open positions, location of Vimmo Jos Verhaegen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vimmo Jos Verhaegen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vimmo Jos Verhaegen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vimmo Jos Verhaegen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vimmo Jos Verhaegen, employees, financial statistics.