RODE KRUIS WATERVLIET

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • RODE KRUIS WATERVLIET
Private companiesAgricultural Services • RODE KRUIS WATERVLIET

Contactgegevens RODE KRUIS WATERVLIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS WATERVLIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS WATERVLIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLLEKOT 46; 9988; SINT-LAUREINS, België

Telefoon (phone): 93798991 (+32-93798991) 93798991 (+32-93798991)

Fax (fax): +32 (53) 314-76-99 +32 (53) 314-76-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS WATERVLIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS WATERVLIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS WATERVLIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS WATERVLIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS WATERVLIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS WATERVLIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS WATERVLIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS WATERVLIET
Products information RODE KRUIS WATERVLIET

BTW identificatienummer (tax): BE08421539306
Ondernemingsnummer: 5088012695
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 209,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS WATERVLIET
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS WATERVLIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS WATERVLIET
Addition kinds of activities for RODE KRUIS WATERVLIET

281602. Kleurpigmenten | Color pigments
20340101. Soep mengt | Soup mixes
34449908. Restaurant plaatwerk | Restaurant sheet metalwork
39559901. Lintjes, inkt: schrijfmachine, machine toevoegen, register, enz. | Ribbons, inked: typewriter, adding machine, register, etc.
67949901. Auteursrechten kopen en licenties | Copyright buying and licensing
73890410. Styling, pruiken | Styling, wigs

Werken bij RODE KRUIS WATERVLIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS WATERVLIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS WATERVLIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS WATERVLIET. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS WATERVLIET in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS WATERVLIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS WATERVLIET. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS WATERVLIET. RODE KRUIS WATERVLIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS WATERVLIET. Leave a respond for RODE KRUIS WATERVLIET. RODE KRUIS WATERVLIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS WATERVLIET op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS WATERVLIET
Location of RODE KRUIS WATERVLIET on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS WATERVLIET

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS WATERVLIET RODE KRUIS WATERVLIET: BAUWENS ANTOINE BVBA | BEENHOUWERIJ GEUDENS | Consim SPRL | DANIEL DE RAET | DE SAPPIGE PRUIM

Other related companies as RODE KRUIS WATERVLIET: BAUWENS ANTOINE BVBA | BEENHOUWERIJ GEUDENS | Consim SPRL | DANIEL DE RAET | DE SAPPIGE PRUIM

RODE KRUIS WATERVLIET is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS WATERVLIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08421539306. Het bedrijf RODE KRUIS WATERVLIET bevindt zich op het adres: MOLLEKOT 46; 9988; SINT-LAUREINS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 209,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS WATERVLIET is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS WATERVLIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS WATERVLIET, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS WATERVLIET op de kaart.

RODE KRUIS WATERVLIET is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS WATERVLIET, company assigned to the tax number BE08421539306. The company RODE KRUIS WATERVLIET is located at the address: MOLLEKOT 46; 9988; SINT-LAUREINS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 209,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of RODE KRUIS WATERVLIET is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS WATERVLIET is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS WATERVLIET, open positions, location of RODE KRUIS WATERVLIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS WATERVLIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS WATERVLIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS WATERVLIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS WATERVLIET, employees, financial statistics.