K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS
Private companiesMiscellaneous Repair Services • K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS

Contactgegevens K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 3; 1180; UKKEL, België

Telefoon (phone): 90027002 (+32-90027002) 90027002 (+32-90027002)

Fax (fax): +32 (11) 391-11-34 +32 (11) 391-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS
Products information K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS

BTW identificatienummer (tax): BE04743591308
Ondernemingsnummer: 2263702392
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Météo.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS
(Get full report from official database of BE for K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS
Addition kinds of activities for K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS

865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
14790400. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
16290400. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
24930000. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
35680203. Gewrichten, draaibaar en universeel, behalve vliegtuigen en auto's | Joints, swivel and universal, except aircraft and auto
35810100. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
51999911. Muntrollen, kunststoffen | Coin rollers, plastics

Werken bij K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS. Looking for open vacancies in other companies

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • Frituurmedewerker (m/v) (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Wij zijn op zoek naar een frituurmedewerker (m/v) voor op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS in sociale netwerken
Look for responds of K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS. Laat een reactie achter voor K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS. K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS. Leave a respond for K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS. K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS op de google maps. Adres en contacten K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS
Location of K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS on the google maps. Address and contacts of K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS

Andere gerelateerde bedrijven als come K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS: Target Distri Info | THEOPHIEL VAN HOEY | AUTO?S WEVER | BREDENSE TWEEDEHANDSHALLE | KEUKENS CASTROM

Other related companies as K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS: Target Distri Info | THEOPHIEL VAN HOEY | AUTO?S WEVER | BREDENSE TWEEDEHANDSHALLE | KEUKENS CASTROM

K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04743591308. Het bedrijf K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS bevindt zich op het adres: RINGLAAN 3; 1180; UKKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Météo..
De hoofdactiviteit van K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS, openstaande posities, locatie van K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS op de kaart.

K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS, company assigned to the tax number BE04743591308. The company K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS is located at the address: RINGLAAN 3; 1180; UKKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Météo..
The main activity of K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS is not available. You also can look at reviews of K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS, open positions, location of K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.M.I. WEERSVOORSPELLINGEN NEDERLANDS, employees, financial statistics.