KEUKENS CASTROM

Contactgegevens KEUKENS CASTROM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEUKENS CASTROM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEUKENS CASTROM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 125; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93863527 (+32-93863527) 93863527 (+32-93863527)

Fax (fax): +32 (87) 569-73-16 +32 (87) 569-73-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEUKENS CASTROM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEUKENS CASTROM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEUKENS CASTROM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEUKENS CASTROM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEUKENS CASTROM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEUKENS CASTROM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEUKENS CASTROM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEUKENS CASTROM
Products information KEUKENS CASTROM

BTW identificatienummer (tax): BE03497467041
Ondernemingsnummer: 5569213867
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEUKENS CASTROM
(Get full report from official database of BE for KEUKENS CASTROM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEUKENS CASTROM
Addition kinds of activities for KEUKENS CASTROM

355502. Drukplaten | Printing plates
493900. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
26310406. Leatherboard | Leatherboard
36340118. Broodroosters, elektrisch: huishoudelijk | Toasters, electric: household
47830000. Verpakking en kratten | Packing and crating
82990300. Muziek- en drama scholen | Music and drama schools

Werken bij KEUKENS CASTROM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEUKENS CASTROM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEUKENS CASTROM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEUKENS CASTROM. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Werkplaatsverantwoordelijke 2 ploegen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkplaatsverantwoordelijke heb je volgende taken: Je bent verantwoordelijk voor beheer en organisatie van de werkplaats Je verleent een optimale service naar klanten en techniekers Je ziet toe op de orde en netheid in de werkplaats Je doet de administratieve opvolging Je bestelt en volgt op in samenwerking met het onderdelenmagazijn Je behandelt dossiers met experten Je behandelt eventuele klachten

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

Zoek naar antwoorden van KEUKENS CASTROM in sociale netwerken
Look for responds of KEUKENS CASTROM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEUKENS CASTROM. Laat een reactie achter voor KEUKENS CASTROM. KEUKENS CASTROM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEUKENS CASTROM. Leave a respond for KEUKENS CASTROM. KEUKENS CASTROM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEUKENS CASTROM op de google maps. Adres en contacten KEUKENS CASTROM
Location of KEUKENS CASTROM on the google maps. Address and contacts of KEUKENS CASTROM

Andere gerelateerde bedrijven als come KEUKENS CASTROM KEUKENS CASTROM: JEAN LETESSON | ROGER VERSAVEL | Digital Auto Alarm | Impr茅vu (Snack l') | Raes

Other related companies as KEUKENS CASTROM: JEAN LETESSON | ROGER VERSAVEL | Digital Auto Alarm | Impr茅vu (Snack l') | Raes

KEUKENS CASTROM is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEUKENS CASTROM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03497467041. Het bedrijf KEUKENS CASTROM bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 125; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van KEUKENS CASTROM is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEUKENS CASTROM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEUKENS CASTROM, openstaande posities, locatie van KEUKENS CASTROM op de kaart.

KEUKENS CASTROM is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEUKENS CASTROM, company assigned to the tax number BE03497467041. The company KEUKENS CASTROM is located at the address: RIJKSWEG 125; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries. List of products are Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of KEUKENS CASTROM is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KEUKENS CASTROM is not available. You also can look at reviews of KEUKENS CASTROM, open positions, location of KEUKENS CASTROM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEUKENS CASTROM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEUKENS CASTROM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEUKENS CASTROM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEUKENS CASTROM, employees, financial statistics.