Schwanen S

Contactgegevens Schwanen S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schwanen S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schwanen S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Theux 79; 4802; Verviers (Heusy), België

Telefoon (phone): 087 22 72 50 (+32-087 22 72 50) 087 22 72 50 (+32-087 22 72 50)

Fax (fax): +32 (55) 725-13-20 +32 (55) 725-13-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schwanen S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schwanen S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schwanen S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schwanen S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schwanen S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schwanen S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schwanen S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schwanen S
Products information Schwanen S

BTW identificatienummer (tax): BE03125854492
Ondernemingsnummer: 3825408935
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schwanen S
(Get full report from official database of BE for Schwanen S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schwanen S
Addition kinds of activities for Schwanen S

0752. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
20320105. Bonen, zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, without meat: packaged in cans, jars, etc.
24369901. Panelen, zaaghout multiplex | Panels, softwood plywood
59450202. Dolls en accessoires | Dolls and accessories
79299907. Goochelaar | Magician
80990100. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services

Werken bij Schwanen S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schwanen S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schwanen S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schwanen S. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: DVC DE BRON

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van Schwanen S in sociale netwerken
Look for responds of Schwanen S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schwanen S. Laat een reactie achter voor Schwanen S. Schwanen S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schwanen S. Leave a respond for Schwanen S. Schwanen S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schwanen S op de google maps. Adres en contacten Schwanen S
Location of Schwanen S on the google maps. Address and contacts of Schwanen S

Andere gerelateerde bedrijven als come Schwanen S Schwanen S: Car Clean Center | C.I.T.F. Gemmenich SPRL | Jacoby | GERDA D'HOLLANDER | MARC GODERIS

Other related companies as Schwanen S: Car Clean Center | C.I.T.F. Gemmenich SPRL | Jacoby | GERDA D'HOLLANDER | MARC GODERIS

Schwanen S is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schwanen S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03125854492. Het bedrijf Schwanen S bevindt zich op het adres: Chaussée de Theux 79; 4802; Verviers (Heusy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van Schwanen S is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schwanen S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schwanen S, openstaande posities, locatie van Schwanen S op de kaart.

Schwanen S is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schwanen S, company assigned to the tax number BE03125854492. The company Schwanen S is located at the address: Chaussée de Theux 79; 4802; Verviers (Heusy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Accountants. List of products are Tax-Consultants.
The main activity of Schwanen S is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schwanen S is not available. You also can look at reviews of Schwanen S, open positions, location of Schwanen S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schwanen S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schwanen S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schwanen S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schwanen S, employees, financial statistics.