C.I.T.F. Gemmenich SPRL

Contactgegevens C.I.T.F. Gemmenich SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.I.T.F. Gemmenich SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.I.T.F. Gemmenich SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bienenheide 14; 4851; Plombières (Gemmenich), België

Telefoon (phone): 087 78 50 78 (+32-087 78 50 78) 087 78 50 78 (+32-087 78 50 78)

Fax (fax): 087 78 30 70 (+32-087 78 30 70) 087 78 30 70 (+32-087 78 30 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.I.T.F. Gemmenich SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.I.T.F. Gemmenich SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.I.T.F. Gemmenich SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.I.T.F. Gemmenich SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.I.T.F. Gemmenich SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.I.T.F. Gemmenich SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.I.T.F. Gemmenich SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.I.T.F. Gemmenich SPRL
Products information C.I.T.F. Gemmenich SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03958068847
Ondernemingsnummer: 5894683837
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in C.I.T.F. Gemmenich SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.I.T.F. Gemmenich SPRL
(Get full report from official database of BE for C.I.T.F. Gemmenich SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.I.T.F. Gemmenich SPRL
Addition kinds of activities for C.I.T.F. Gemmenich SPRL

249908. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
371404. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
26719903. Kunststoffolie, gecoat of gelamineerd voor verpakking | Plastic film, coated or laminated for packaging
35320400. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
39990803. Curiosa | Bric-a-brac
52310202. Verfborstels, rollen, spuiten en andere benodigdheden | Paint brushes, rollers, sprayers and other supplies

Werken bij C.I.T.F. Gemmenich SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.I.T.F. Gemmenich SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.I.T.F. Gemmenich SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.I.T.F. Gemmenich SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • Poetshulp Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

    Type: Studentenjob

    OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van C.I.T.F. Gemmenich SPRL in sociale netwerken
Look for responds of C.I.T.F. Gemmenich SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.I.T.F. Gemmenich SPRL. Laat een reactie achter voor C.I.T.F. Gemmenich SPRL. C.I.T.F. Gemmenich SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.I.T.F. Gemmenich SPRL. Leave a respond for C.I.T.F. Gemmenich SPRL. C.I.T.F. Gemmenich SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.I.T.F. Gemmenich SPRL op de google maps. Adres en contacten C.I.T.F. Gemmenich SPRL
Location of C.I.T.F. Gemmenich SPRL on the google maps. Address and contacts of C.I.T.F. Gemmenich SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come C.I.T.F. Gemmenich SPRL C.I.T.F. Gemmenich SPRL: BRILLIANT BUILDING | A.F.C. PERONNES | DE VOS | M.B. CARS | DRIES GARDEN

Other related companies as C.I.T.F. Gemmenich SPRL: BRILLIANT BUILDING | A.F.C. PERONNES | DE VOS | M.B. CARS | DRIES GARDEN

C.I.T.F. Gemmenich SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.I.T.F. Gemmenich SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03958068847. Het bedrijf C.I.T.F. Gemmenich SPRL bevindt zich op het adres: Bienenheide 14; 4851; Plombières (Gemmenich). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in C.I.T.F. Gemmenich SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.I.T.F. Gemmenich SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.I.T.F. Gemmenich SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.I.T.F. Gemmenich SPRL, openstaande posities, locatie van C.I.T.F. Gemmenich SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.I.T.F. Gemmenich SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.I.T.F. Gemmenich SPRL, company assigned to the tax number BE03958068847. The company C.I.T.F. Gemmenich SPRL is located at the address: Bienenheide 14; 4851; Plombières (Gemmenich). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Real estate. Products created in C.I.T.F. Gemmenich SPRL were not found.
The main activity of C.I.T.F. Gemmenich SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.I.T.F. Gemmenich SPRL is not available. You also can look at reviews of C.I.T.F. Gemmenich SPRL, open positions, location of C.I.T.F. Gemmenich SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.I.T.F. Gemmenich SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.I.T.F. Gemmenich SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.I.T.F. Gemmenich SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.I.T.F. Gemmenich SPRL, employees, financial statistics.